2015-08-24 23:17:02
Φωτογραφία για Φτιάξτε τα δικά σας ρεπό για να ανεβάσετε τα tweak που θέλετε  η φιλοξενήστε τα σε άλλα ρεπό
Στις συσκευές μας iphone και ipad θέλουμε πάντα να έχουμε κάποια συγκεκριμένα tweak που μας διευκολύνουν αλλά και που τα εμπιστευόμαστε όμως πολλές φορές δεν θυμόσαστε τις ονομασίες η ακόμη είναι από πηγές που δεν υπάρχουν στο cydia.  ..  

Έτσι ο καλύτερος τρόπος είναι να δημιουργήσετε το δικό σας ρεπό όπου θα ανεβάζετε οποιοδήποτε tweak θέλετε αλλά και αν επιθυμείτε να το μοιράζεστε με άλλους.

Το να δημιουργήσει κάποιος ένα tweak δεν είναι εύκολη υπόθεση αφού χρειάζεται γνώση στο να φτιάξετε τον απαιτούμενο κώδικα εντολών.

Εδώ λοιπόν θα σας δώσει την λύση μια σελίδα που έχει κάνει για εσάς ολόκληρη την δουλειά και εσείς μονό θα χρειαστεί να το ονομάσετε και να βάλετε τα δικά σας tweak και θέματα.

YouRepo  

Το YouRepo είναι μια σελίδα δημιουργίας ρεπό δωρεάν με το πλεονέκτημα μάλιστα αν θέλετε να πουλήσετε τα tweak η τα θέματα σας με την χρήση του PayPal


Τα πακέτα σας για να τα ανεβάσετε θα πρέπει να έχουν κατάληξη deb η και zip και ο μοναδικός περιορισμός είναι ο αποθηκευτικός χορός όπου για να τον επεκτείνεται θα πρέπει να πληρώσετε μια συνδρομή μηνιαία η ετήσια.

Στα αρνητικά του YouRepo είναι η σταθερότητα του ότι πολλές φορές λόγου του φόρτου στους server δεν ανταποκρίνεται βγάζοντας σφάλματα στο cydia.

Για να ξεκινήσετε θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στην σελίδα του εδώ

BigBoss   

Το BigBoss δεν χρειάζεται συστάσεις αφού είναι προ επιλογή στο κηδεία και είναι ένα ρεπό σε όλους τους χρήστες που έχουν jailbreak στην συσκευή τους.

Εδώ μπορείτε να ανεβάσετε τα δικά σας πακέτα όπου θα τα δουν όλοι με την προϋπόθεση πως δεν πρέπει ο κώδικας να είναι κλεμμένος από άλλους προγραμματιστές η τα θέματα σας να μην αντιγραφή.

Μπορείτε φυσικά να πουλήσετε αν θέλετε τα tweak και για να ξεκινήσετε θα πρέπει να επισκεφτείτε την σελίδα εδώ.

GitHub  

Για φτιάξετε ένα ρεπό στο GitHub είναι μια πιο σύνθετη δουλειά αφού θα πρέπει να δώσετε κάποιες εντολές που οι πιο άπειροι χρήστες θα δυσκολευτούν.

Όμως στα θετικά του GitHub είναι η αξιοπιστία και η σταθερότητα αφού έχει πόλους και μεγάλους server αλλά και το ότι είναι δωρεάν και μπορείτε να το προσαρμόσετε όπως επιθυμείτε αρκεί να έχετε υπομονή και να ακολουθήσετε τις οδηγίες για την δημιουργία του από εδώ

MyRepoSpace 

Το MyRepoSpace είναι ο πλέον ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσει κάποιος ένα tweak και να ανεβάσει εκεί όλα τα πακέτα του εντελώς δωρεάν.

Και σε αυτό ο χώρος είναι περιορισμένος και σε μέγεθος αλλά και στο πως μεγάλα είναι τα πακέτα και αν θέλετε να ξεπεράσετε τους περιορισμούς θα πρέπει να πληρώσετε μια συνδρομή.

Στα θετικά του επίσης είναι τα εργαλεία που περιλαμβάνει δημιουργίας πακέτων deb χωρίς καμιά γνώση.

Για παράδειγμα έχετε ένα θέμα που θέλετε να το φτιάξετε σε deb εσείς απλά δημιουργείται φακέλους με την διαδρομή που θέλετε να εγκατασταθεί p.x. θέμα/var/stash/themes και αυτό θα το μετατρέψει σε deb και θα το ανεβάσει στο ρεπό σας η στον υπολογιστή σας.

Για να ξεκινήσετε θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στον σύνδεσμο εδώ.  ModMyi   

 Το ModMyi είναι και αυτό ένα δημόσιο ρεπό αφού εγκαθίσταται μαζί με τον κηδεία και μπορείτε να ανεβάσετε τα δικά σας πακέτα ως επί το πλείστον θέματα.

Στο ModMyi μπορείτε και εδώ να πουλήσετε την δημιουργία σας αφού πρώτα περάσει έλεγχο για να ανεβεί

Για να ανεβάσετε κάποιο πακέτο στο ModMyi επισκεφθείτε τον σύνδεσμο εδώ Φυσικά όσοι γνωρίζουν το πως να το κάνουν μπορούν να δημιουργήσουν ένα ρεπό με κάποιο δικό τους Domain αλλά για αυτό θα μιλήσουμε μια άλλη φορά. argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ