2015-08-25 01:47:26
Φωτογραφία για ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ!
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από την Τρίτη (25/8) θα έχει στη διάθεσή του και τον Δημήτρη Αγραβάνη.

Το καλοκαίρι ακόμα δεν έχει τελειώσει, αλλά οι διακοπές για τους ερυθρόλευκους ανήκουν ήδη στο παρελθόν, καθώς οι παίκτες του Θρύλου έχουν αρχίσει το... χτίσιμο για την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Το πρόγραμμα των ερυθρόλευκων είναι γεμάτο και οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου την Δευτέρα (24/8) πέρασαν και από τις εργομετρικές εξετάσεις, όπως σας ενημερώσαμε.

Ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού και οι συνεργάτες του από την Τρίτη (25/8) θα έχουν ακόμα έναν παίκτη υπό τις οδηγίες τους, αφού ο Δημήτρης Αγραβάνης θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Φώτης Κατσικάρης «έκοψε» τον 21χρονο πάουερ φόργουορντ από τη συνέχεια της προετοιμασίας της Εθνικής για το Ευρωμπάσκετ (5-20/9), όπως αναφέραμε και ο παίκτης την Τρίτη (25/8) θα φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μάλιστα την Τετάρτη (26/8) θα σβήσει ακόμα ένα όνομα από το απουσιολόγιό του, καθώς στην Ελλάδα αναμένεται και ο Πάτρικ Γιανγκ, όπως σας ενημερώσαμε.

Μετά την άφιξη και του Γιανγκ μοναδικοί απόντες από την προετοιμασία του Ολυμπιακού θα είναι οι διεθνείς Βασίλης Σπανούλης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιώργος Πρίντεζης, Ντάνιελ Χάκετ και Νίκολα Μιλουτίνοφ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ