2015-08-25 12:40:08
Φωτογραφία για ΔΕΝ... «ΠΕΦΤΕΙ» ΓΙΑ ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου είναι πιθανό να υπάρξει πρόταση για την παραχώρηση του Αρτούρ Μασουακού, όμως στον Ολυμπιακό αξιώνουν... 12 εκατ. ευρώ για τον Γάλλο μπακ-χαφ.

Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον (κυρίως από Ιταλία) για την απόκτηση του Αρτούρ Μασουακού.

Ο Γάλλος μπακ-χαφ των ερυθρόλευκων έχει καταφέρει με τις περσινές του εμφανίσεις στον Ολυμπιακό να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, οι οποίες φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή με τον μάνατζέρ του και δεν έχουν χτυπήσει ακόμα την πόρτα των νταμπλούχων Ελλάδας.

Αυτό τονίζουν από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ για την υπόθεση του 22χρονου αμυντικού, αν και στην Ιταλία έγραψαν χθες ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας απέρριψαν πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη ως έμψυχο αντάλλαγμα, όπως σας ενημερώσαμε.

Εκείνο που προκύπτει από τους ιθύνοντες του Θρύλου είναι πως ο Μασουακού θα αποχωρήσει μόνο αν φτάσει στα χέρια τους πρόταση που να φτάνει τα 12 εκατ. ευρώ και τότε... θα φανεί αν θα γίνει κίνηση για τον αντικαταστάτη του, με τα ονόματα που έχουν ακουστεί να είναι εκείνα των Σίλβα (Σπόρτινγκ), Κάσκο (Νιουέλς), Μας (Σαν Λορέντσο) και Ντε Λα Μπέγια (Σοσιεδάδ).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ