2015-08-25 14:14:40
Φωτογραφία για «Θα σαπίσεις στη φυλακή» - Η Φαίη Σκορδά στα δικαστήρια
Ο πόλεμος μπαίνει στην τελική του ευθεία. Και η Φαίη με τον Γιώργο δεν είναι διατεθειμένοι να παρατήσουν τα όπλα. Θα κυνηγήσουν τη δικαίωσή τους μέχρι τέλους αδιαφορώντας για το κόστος.

ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ Περιοδικό YES

Είναι η μεγάλη τους μάχη και είναι αποφασισμένοι να την κερδίσουν και να δικαιωθούν. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν ούτε βήμα πίσω, αφού η περιπέτεια που πέρασαν έχει στιγματίσει τη ζωή τους. Άλλωστε τα 500.000 ευρώ που έχασαν (σύμφωνα με την αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα) μόνο αμελητέο ποσό δεν είναι και θα κάνουν τα πάντα για να τα πάρουν πίσω.

Η Φαίη και ο Γιώργος ακόμη δεν έχουν συνέλθει από το σοκ με τον χρηματιστή "φίλο" τους που, σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, τους έφαγε τους κόπους μιας ζωής. Ο Λιάγκας του εμπιστεύθηκε όλες τις οικονομίες του και μέσα σε μία νύχτα αυτές έγιναν καπνός. Μάλιστα ο παρουσιαστής με το άκουσμα της δυσάρεστης είδησης βρέθηκε στα πρόθυρα εγκεφαλικού και γλίτωσε τα χειρότερα, αφού εκείνη την ώρα στην παρέα υπήρχε γιατρός και του έδωσε αμέσως τις πρώτες βοήθειες.


Πλησιάζει η εκδίκαση

Το ζευγάρι κινήθηκε αμέσως νομικά εναντίον του "φίλου" του Λιάγκα καταθέτοντας και αγωγή και μήνυση. Πλέον η αγωγή έχει μπει στην τελική ευθεία αφού αναμένεται να εκδικαστεί σε λιγότερο από ένα μήνα. Συγκεκριμένα η εκδίκαση έχει οριστεί για τις 15 Σεπτεμβρίου και ήδη ο Γιώργος με τη Φαίη βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον δικηγόρο τους Μιχάλη Δημητρακόπουλο προκειμένου να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και το ζευγάρι να πάει πανέτοιμο στη μάχη για να πάρει πίσω τα χρήματα που έχασαν από την απίστευτη κομπίνα.

"Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε ούτε βήμα πίσω" λένε με ένα στόμα και οι δυο τους. Μάλιστα ειδικά η Φαίη το έχει πάει περισσότερο... πατριωτικά το θέμα και δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι δεν θα ησυχάσει αν δεν δει τον συγκεκριμένο άνθρωπο στη φυλακή. Δεν είναι μόνο η επιστροφή των χρημάτων που την ενδιαφέρει, αλλά και η δικαίωση με την παραδειγματική τιμωρία του "χρηματιστή". "Πρέπει να πληρώσει. Αυτό ήταν αλητεία", λέει και ξαναλέει, ενώ ο Λιάγκας μιλάει για κακουργήματα που δεν είναι δυνατόν να μείνουν ατιμώρητα. Μάλιστα δεν έχει ξεχάσει την περιπέτεια με την υγεία του που πέρασε μόλις έμαθε ότι οι οικονομίες του έκαναν φτερά. "Πήγα να πεθάνω. Αν δεν ήταν ο φίλος μου ο γιατρός να μου δώσει ασπιρίνη αμέσως δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είχε συμβεί", τονίζει.

Η μεγάλη στιγμή για τα χαμένα 500.000 ευρώ πλησιάζει λοιπόν. Το ζευγάρι δηλώνει έτοιμο και περιμένει να δικαιωθεί για τη σε βάρος του απάτη και να επιστραφούν οι οικονομίες μιας ζωής που κάποιος τους τις "εξαφάνισε"... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ