2015-08-25 20:34:20
Φωτογραφία για Κλείνει σπίτια το site της απιστίας - Τι έγινε στην Ελλάδα;
Το site Ashley Madison, ένα διαδικτυακός τόπος όπου παντρεμένοι ψάχνουν εφήμερες περιπετειούλες, κανονικό site απιστίας δηλαδή, έπεσε θύμα hacking, με αποτέλεσμα να δημοσιοποιηθούν στο ίντερνετ τα ονόματα χιλιάδων χρηστών τους.

Και κάποιοι απ” αυτούς είναι και αρκετά διάσημοι Όπως για παράδειγμα ο Σαμ Ρέιντερ, γνωστός στο διαδίκτυο ως αφοσιωμένος χριστιανός vlogger, παντρεμένος με δύο παιδιά και παράδειγμα προς μίμηση (μέχρι πρόσφατα)…

Ο Σαμ Ρέιντερ έγινε διάσημος όταν σε ένα βίντεο έκανε έκπληξη στη γυναίκα του με το τεστ εγκυμοσύνης της, δείχνοντας της ότι περιμένουν τρίτο παιδί. Ωστόσο λίγο καιρό μετά δημοσιοποίησαν μαζί ένα βίντεο, στο οποίο ανακοίνωναν βουρκωμένοι ότι η σύζυγος του απέβαλε.

Ο ίδιος μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του στο Ashley Madison, παραδέχθηκε δημόσια ότι άνοιξε τον λογαριασμό πριν από δύο χρόνια, πριν ξεκινήσει να κάνει βίντεο στο διαδίκτυο, με σκοπό να ξεκινήσει μία εξωσυζυγική σχέση, ωστόσο δεν το έκανε ποτέ στην πραγματικότητα.


Με λίγα λόγια, κλάφτηκε αρκετά στους θαυμαστές του που έτρεξαν να τον σταυρώσουν, λέγοντας τους κιόλας, ότι με την γυναίκα του τα έχουν βρει και τον έχει συγχωρέσει.

Έμπλεξε μάλιστα και τον ίδιο τον Θεό λέγοντας ότι τον έχει συγχωρέσει και Αυτός για το γεγονός ότι παρασύρθηκε από «καθαρή σαpκική επιθυμία και αμαpτωλή περιέργεια«.

«Έχω εντελώς καθαριστεί από αυτή την αμαρτία«, λέει και μας συγκινεί…

Mια εταιρεία έφτιαξε τον παγκόσμιο Άτλα των 30 εκατ. απίστων μετά τις διαρροές

Την περασμένη εβδομάδα, πάνω από 30.000.000 χρήστες του ιστότοπου Ashley Madison είδαν τα προσωπικά τους δεδομένα να διαρρέουν μετά από πρωτοφανή επίθεση χάκερς. Το σάιτ της “παγκόσμιας απιστίας” με σλόγκαν «η ζωή είναι μικρή. Κάντε μια απιστία» έπεσε θύμα κυβερνοεπίθεσης και έκτοτε το σκάνδαλο παίρνει τεράστιες διαστάσεις με το FBI να εμπλέκεται στην έρευνα. Η εταιρεία που έχει το Ashley Madison καταδίκασε ως «ηθικολόγους» τους χάκερ και αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας ενώ όπως αναφέρεται ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπη με αποζημιώσεις – μαμούθ.

Ωστόσο μια ισπανική εταιρεία software development, έβαλε την τεχνολογική της ομάδα να δουλέψει για 8 ώρες και “ξεσκόνισε” όλα τα δεδομένα που διέρρευσαν προκειμένου να σχεδιάσει και να παρουσιάσει τον παγκόσμιο Άτλα των απίστων, σύμφωνα με τους λογαριασμούς και τα στοιχεία των χρηστών.

Τα 50.000 σημεία που αποτυπώνονται με κουκκίδες στο χάρτη, αντιστοιχούν στα περίπου 30 εκατ, προφίλ χρηστών του ιστότοπου «γνωριμιών για παντρεμένους»

Στο χάρτη διακρίνεται σχετικά μεγάλη συμμετοχή και από Έλληνες χρήστες με το ποσοστό να παραμένει υψηλό μεταξύ των ανδρών.

Πηγή: fanpage
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ