2015-08-26 09:42:14
Φωτογραφία για «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ!»
Ο Γιάννης Αθηναίου θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια και δεν παρέλειψε να... ευχαριστήσει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, αλλά και τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.

Ο 27χρονος γκαρντ φέτος έκανε το... μεγάλο βήμα στην καριέρα του παίρνοντας μεταγραφή στους πρωταθλητές Ελλάδας και ήδη προετοιμάζεται πυρετωδώς, προκειμένου να μπορέσει αντεπεξέλθει στις νέες απαιτήσεις.

Ο Αθηναίου, όμως, για ακόμη μία φορά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός και τον προπονητή των ερυθρόλευκων - με τον οποίο είχε συνεργαστεί τη σεζόν 2012-13 στον Πανιώνιο - για την ευκαιρία που του έδωσαν.

«Ευχαριστώ τον Γιάννη Σφαιρόπουλου για όλα όσα μου έχει προσφέρει, αλλά και τους προέδρους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν παίρνοντάς με στην ομάδα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Αθηναίου στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ ανέφερε επίσης πως «με τον Σφαιρόπουλο γνωριζόμαστε από τον Πανιώνιο και με βοηθάει σαφώς το γεγονός πως έχω δουλέψει μαζί του. Είναι τεράστια πρόκληση για εμένα ο Ολυμπιακός».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ