2015-08-26 10:58:12
Φωτογραφία για Ποιές αλλαγές θα γίνουν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ;
Με αγωνία παρακολουθούν στη Συγγρού τα πρώτα ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία των... μετρήσεων, τα οποία, προς το παρόν, είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά.

Πάνω στα ποιοτικά στοιχεία θα βασιστεί και η προεκλογική καμπάνια της ΝΔ, ενώ ζήτημα ουσίας αλλά και σημειολογίας αποτελούν και τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Ο κ. Μεϊμαράκης έχει δηλώσει ότι δεν θα προβεί σε αλλαγές στη σειρά όσων εξελέγησαν με σταυρό τον Ιανουάριο. Θεωρείται ωστόσο βέβαιο ότι θα θελήσει να βάλει τη δική του σφραγίδα στα ψηφοδέλτια και θα τοποθετήσει συμβολικά, σε μη εκλόγιμες θέσεις, πρόσωπα της δικής του επιλογής.

 Το βάρος θα πέσει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος που παραδοσιακά αποτελεί προνόμιο του αρχηγού.

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, ο Νικήτας Κακλαμάνης προέτρεψε τον κ. Μεϊμαράκη να αλλάξει το Επικρατείας, ενώ αντίστοιχη άποψη διατυπώνουν και άλλα γαλάζια στελέχη προκειμένου να σηματοδοτηθεί είτε η διεύρυνση με υποψηφίους εκτός ΝΔ είτε η ανανέωση με νεότερα κομματικά στελέχη.

Οι ενδεχόμενες αλλαγές θα εξεταστούν σε ανώτατο επίπεδο, καθώς αποτελεί και πεδίο ισορροπιών έναντι των επιλογών που έκανε, μόλις προ μηνών ως πρόεδρος, ο Αντώνης Σαμαράς.

Η ΝΔ έχει εκλέξει βουλευτές Επικρατείας τους Δημήτρη Σταμάτη, Θεόδωρο Φορτσάκη, Νίκη Κεραμέως και Βασίλη Οικονόμου (προερχόμενο από την ΔΗΜΑΡ).
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ