2015-08-26 15:27:22
Φωτογραφία για ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!
Θέμα ωρών είναι η λύση του συμβολαίου με τον Γκεόργκι Λόρια και μέσα στην μέρα θα μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Ο Γκεόργκι Λόρια την 4η μέρα της προετοιμασίας έφυγε από το Ζέεφελντ και... επέστρεψε στην Αθήνα. Εκτός του ότι η τριάδα των γκολκίπερ ήταν κλεισμένη με Ρομπέρτο, Καπίνο και Γιαννιώτη (υπήρχε και υπάρχει επίσης και ο Χουτεσιώτης) ο Γεωργιανός γκολκίπερ είχε κι ένα προσωπικό πρόβλημα. Ομως από την Αυστρία έως και σήμερα δεν είχε βρεθεί λύση Αυτή όμως αναμένεται να βρεθεί εντός της μέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι θέμα ωρών να μείνει ελεύθερος ο Λόρια ο οποίος θα λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους για να ψάξει τον νέο του προορισμό.

Όσο για το ποιος θα είναι αυτός... Δύσκολα να είναι στην Ελλάδα μιας και καμία ομάδα δεν φαίνεται να έχει ανάγκη από τερματοφύλακα. Δεν αποκλείεται η... έκπληξη για τον Λόρια αλλά με το που μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό θα... τρέξει για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οπως και να 'χει για έναν ακόμα παίκτη που δεν υπολογιζόταν από την ομάδα βρέθηκε λύση. Ετσι μετά τον Ιμπραϊμ ο οποίος επίσης έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στην Βέροια, ελεύθερος θα μείνει και ο Λόρια, ενώ να θυμίσουμε ένας ακόμα που μένει ελεύθερος είναι και ο Πελέ (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), όπως λένε οι πληροφορίες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ