2015-08-26 22:38:13
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΣ : ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ!
Στον αντικειμενικό βαθμό δυσκολίας που συγκεντρώνει για τον Ολυμπιακό το αποτέλεσμα της σημερινής κλήρωσης του Champions League στο πόλο Ανδρών αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας μιλώντας στο επίσημο σάιτ των ερυθρόλευκων στάθηκε στο γεγονός ότι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ο Θρύλος κληρώθηκε με ομάδα που θα είναι η διοργανώτρια του Final-6 της Βουδαπέστης και πρόκειται για την Έστερ, (μαζί με τις Μπαρτσελονέτα, Σπαντάου), ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την ακλόνητη πίστη του για πρόκριση.

Πιο συγκεκριμένα ο Βλάχος είπε:

«Κατ’ αρχήν δεν έχουμε πλήρη εικόνα του ομίλου μιας και περιμένουμε ακόμα δύο ομάδες που θα προκύψουν από τα προκριματικά.

Το σίγουρο είναι ότι ο όμιλος μας έχει ένα βαθμό δυσκολίας μεγαλύτερο σε σχέση με τον άλλο διότι και φέτος θα παίξουμε με την διοργανώτρια ομάδα που θα προκριθεί ανεξαρτήτου θέσης που θα καταλάβει στον όμιλο άρα αυτό μας κάνει να κυνηγάμε δυο και όχι τρεις θέσεις πρόκρισης.

Δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους μιας και το παραμικρό θα μπορέσει να μας προκαλέσει πολλά προβλήματα. Εμείς έχουμε πίστη στις δυνατότητες της ομάδας μας και έχουμε υψηλούς στόχους.

Αρχής γενομένης από τον πρώτο αγώνα θα πρέπει να κοιτάμε την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά με σκοπό να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την συμμετοχή μας στο Final-6».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ