2015-08-27 08:30:06
Φωτογραφία για ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ Power Ranking ΤΗΣ FIBA Η ΕΘΝΙΚΗ
Μπορεί να μην είναι κάτι επίσημο, αλλά βάσει της φόρμας των ομάδων ενόψει του Ευρωμπάσκετ, η Εθνική Ελλάδας κέρδισε πέντε θέσεις, ανεβαίνοντας στην 8η στο Power Ranking της FIBA.

Η πολύ καλή παρουσία της Ελλάδας στο τουρνουά της Ξάνθης και οι νίκες επί των Τσεχίας, Βοσνίας/Ερζεγοβίνης και Ρωσίας την ανέβασαν πέντε θέσεις στο Power Ranking της FIBA και έτσι από τη 13η βρίσκεται πλέον στην 8η, περίπου δέκα ημέρες πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ.

Η συγκεκριμένη κατάταξη δεν είναι επίσημη, ωστόσο δείχνει τη φόρμα των ομάδων ενόψει της πρεμιέρας στης διοργάνωσης. Πρώτη είναι η Σερβία και ακολουθούν Ισπανία, Γαλλία, Κροατία, Σλοβενία, Λιθουανία και Ιταλία.

«Τρία εντός έδρας παιχνίδια, τρεις πολύ πειστικές νίκες για τους Έλληνες κόντρα στις Ρωσία, Τσεχία και Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Ανέβηκαν πέντε θέσεις αυτή την εβδομάδα γιατί κατά καιρούς η άμυνά τους έδινε την εντύπωση πως μπορεί να σταματήσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο, αν και ακόμα η επίθεσή τους είναι ένα ερωτηματικό», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της FIBA.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ