2015-08-27 11:15:12
Φωτογραφία για Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ... ΠΡΩΗΝ ΣΤΟ EUROPA!
Σήμερα ο Ολυμπιακός μαθαίνει τους τρεις αντιπάλους του στον όμιλο του Champions League, με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο του να τον καθοδηγεί στο φετινό ταξίδι στ' αστέρια.

Το απίστευτο είναι πως, εκτός απροόπτου, όλοι οι προπονητές επί προεδρίας Μαρινάκη στον Ολυμπιακό θα είναι σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης φέτος, αλλά μόνο ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου θα είναι στο Champions League, αφού οι... πρώην θα πρέπει να αρκεστούν στο Europa League.

Ο Μίτσελ, προπονητής της Μαρσέιγ πλέον, είναι ήδη σε όμιλο. Ο Βαλβέρδε με την Μπιλμπάο θα προσπαθήσει απόψε να ανατρέψει το εις βάρος του 3-2 του πρώτου εκτός έδρας αγώνα με την Ζίλινα. Ο Ζαρντίμ επίσης φέτος θα πρέπει να αρκεστεί σε όμιλο του Europa League αφού αποκλείστηκε στα πλέι οφ από την Βαλένθια και ο Βίτορ Περέιρα ετοιμάζεται απόψε να σφραγίσει κόντρα στον Ατρόμητο το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa.

Ο Μάρκο Σίλβα πάντως θα είναι με τον Θρύλο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, με την ευχή όλων να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται τον Ολυμπιακό μας!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ