2015-08-27 16:39:19
Φωτογραφία για Αίγιο: Επεδίωξαν (;) να κάψουν ΙΧ στο κέντρο
Ενα περίεργο περιστατικό απόπειρας εμπρησμού εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας του Αιγίου. Οπως καταγγέλθηκε στην υπηρεσία τους από έναν 37χρονο Αιγιώτη, άγνωστος περιέλουσε με βενζίνη το ΙΧ του, που ήταν σταθμευμένο σε δημοτικό πάρκινγκ στην οδό Επισκόπου Τιμοθέου και Παναγιωτοπούλων στο κέντρο του Αιγίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όταν πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του στις 8 το πρωί της Δευτέρας, διαπίστωσε ότι κάποιος το είχε περιλούσει με βενζίνη. Αγνωστο όμως για ποιο λόγο, δεν προχώρησε στον εμπρησμό του αυτοκινήτου.

Οι αστυνομικοί διερευνούν όλες τις πτυχές της υπόθεσης και κατά πόσο ο άνδρας είχε διαφορές ή είχε δεχτεί απειλές το τελευταίο διάστημα, δεδομένου ότι μια τέτοια ενέργεια δεν θεωρείται τυχαία.

Αναζητούνται πάντως μάρτυρες που να είδαν κάποια ύποπτη κίνηση στο σημείο, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Ωστόσο, εκτιμάται ότι το αυτοκίνητο είχε γίνει στόχος πολύ προτού ο κάτοχός του φθάσει στο σημείο και ενδεχομένως οι δράστες να απέφυγαν να το κάψουν, θεωρώντας ότι οι κινήσεις τους είχαν γίνει αντιληπτές.

Πηγή: Πελοπόννησος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ