2015-08-27 17:31:16
Φωτογραφία για ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ!
Στα βασικά πλάνα του για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό έχει τον Εστεμπαν Καμπιάσο ο Μάρκο Σίλβα και ο Αργεντίνος μέσος, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, θα κάνει πιθανότατα το επίσημο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα στο παιχνίδι του Σαββάτου (19.15) στο ΟΑΚΑ που θα χρησιμοποιήσει για έδρα ο Λεβαδειακός λόγω ακαταλληλότητας του δικού του γηπέδου.

Ο Καμπιάσο θα είναι μαζί με τον Μλιβόγεβιτς στον άξονα, καθώς ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει πρόβλημα στον τετρακέφαλο, ο Γιάννης Μανιάτης δεν είναι ακόμη έτοιμος για να παίξει και ο Παϊτίμ Κασάμι είναι εκτός πλάνων. Οι δε Τζανδάρης και Ζντιέλαρ είναι πιο... πίσω στις επιλογές του Ποτογάλου τεχνικού.

Ο Αργεντίνος έχει βελτιώσει πολύ τη φυσική του κατάσταση το τελευταίο διάστημα και κάλυψε το χαμένο έδαφος από την καθυστερημένη έναρξη της προετοιμασίας του. Φαίνεται πως πλέον ήρθε η ώρα να βοηθήσει από την αρχή τη νέα του ομάδα.


Από κει και πέρα υπάρχουν κάποιες ενοχλήσεις για Φινμπόγκασον και Μασουακού, ενώ ο Σίλβα θα έχει και πάλι πολλή δουλειά για να... επιλέξει τη 18άδα καθώς πολλοί παίκτες διεκδικούν θέση.

Σε σχέση με την πρεμιέρα έχουν επιστρέψει και είναι στη διάθεση του προπονητή τους οι Τσόρι, Πουλίδο και Σαλίνο.

Με βάση τα παραπάνω, το πιο πιθανό σχήμα είναι το εξής : Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σαλίνο (αν δεν ξεπεράσει το πρόβλημα ο Μασουακού), Σιόβας, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Πάρντο και Φινμπόγκασον (αν ξεπεράσει το μικρο-πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, αλλιώς Χάρα).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ