2015-08-27 20:02:16
Φωτογραφία για ΠΡΕΣΙΝΓΚ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ... ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΝΑΝΙ!
Η πλευρά του Ερνάνι είναι διαρκώς σε... ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση της Πόρτο για την μεταγραφή του παίκτη, που θα κριθεί τις προσεχείς ώρες.

Η πίεση του Ερνάνι για να φύγει σε συνδυασμό με την μεγάλη του επιθυμία να παίξει στον Ολυμπιακό και το πρέσινγκ των ερυθρόλευκων προς την Πόρτο έχουν αρχίσει να... αποδίδουν καρπούς, αλλά όχι σε τέτοιο σημείο ώστε να επέλθει ακόμα η οριστική συμφωνία για τον παίκτη.

Οι μέρες περνούν και σιγά σιγά οδεύουμε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή και κυρίως ο ατζέντης του μιλάει σχεδόν σε καθημερινή βάση με τους ανθρώπους της Πόρτο για την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή και μάλιστα υπήρξε μία συνάντηση και την Τετάρτη.

Με βάση τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία το αργότερο μέχρι την Κυριακή θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα το... θέμα. Έως τότε θα ληφθούν και τελικές αποφάσεις της Πόρτο, που δείχνει πιο... διαλλακτική αυτό το διάστημα, όπως έχουμε αναφέρει, σε σχέση με τον πρώτο καιρό των επαφών.

Το σίγουρο είναι πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα παλέψουν μέχρις εσχάτων την υπόθεση Ερνάνι για να κλείσει άμεσα θετικά...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ