2015-08-28 10:00:05
Φωτογραφία για ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ Ο ΕΡΝΑΝΙ! *BINTEO*
Άλλαξαν στάση τις τελευταίες μέρες οι άνθρωποι της Πόρτο απέναντι στον Ολυμπιακό, σχετικά με την υπόθεση Ερνάνι.

Από εκεί που ήθελαν δανεισμό με τους δικούς τους όρους και με δεδομένο ότι ο Λοπετέγι δεν δείχνει να τον υπολογίζει, οι "δράκοι" έχουν αναγκαστεί να βάλουν νερό στο κρασί τους αφού θέλουν να ξεκαθαρίσουν το ρόστερ τους, ενώ την ίδια στιγμή γνωρίζουν καλά ότι το να μείνει άπραγος  ο Ερνάνι μόνο κακό θα κάνει τόσο στους ίδιους όσο και στον παίκτη.

Ο Ερνάνι από την πλευρά του πιέζει την Πόρτο ν'αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού αφού θέλει να έρθει στον Πειραιά που πιθανότατα θα είναι βασικός και αναντικατάστατος, ενώ θα έχει την ευκαιρία ν'αγωνιστεί απέναντι σε μεγαθήρια στο φετινό Champions League.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία λοιπόν, οι άνθρωποι της Πόρτο είναι έτοιμοι να αποδεχθούν την πρόταση του Ολυμπιακού που δεν... κατέβηκε ποτέ από το τραπέζι και το ποσό που πλέον τους ικανοποιεί είτε για αγορά , είτε για δανεισμό με οψιόν αγοράς είναι κάπου κοντά στα 5 εκατ. ευρώ, ποσό που φυσικά και συζητάει ο Ολυμπιακός! 

Μόνο και μόνο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει... διαψεύσει το συγκεκριμένο θέμα, όπως έχει κάνει σε πολλές άλλες περιπτώσεις με τελευταία αυτή του Ιμπίσεβιτς, σίγουρα κάτι δείχνει Και κάτι ακόμη... Ούτε του Μποκανί την περίπτωση έχουν διαψεύσει απ'το λιμάνι... Για να δούμε! 

Δείτε τον Ερνάνι στο βίντεο που ακολουθεί : 
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ