2015-08-28 18:25:03
Φωτογραφία για ΒΟΥΖΑΣ : ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
«Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο αλλά δεν μας φοβίζει κανείς», τόνισε ο προπονητής της ομάδας Κ20 του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, για την κλήρωση των ομίλων του UEFA Youth League.

Με τον τρόπο αυτό ο προπονητής των πιτσιρικάδων του Θρύλου σχολίασε την κλήρωση των ομίλων του UEFA Youth League με τον Ολυμπιακό –όπως και στη διοργάνωση των ανδρών- να αγωνίζεται στον 6ο όμιλο με Μπάγερν, Άρσεναλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Ο βαθμός δυσκολίας ήταν αναμενόμενο πως θα ήταν μεγάλος. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε να αναλύσουμε τον κάθε αντίπαλο και να παλέψουμε για να επαναλάβουμε τις περσινές καλές μας εμφανίσεις. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο αλλά δεν μας φοβίζει κανείς», τόνισε ο προπονητής της ομάδας Κ20 του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Στο ποδόσφαιρο εάν δεν παιχτεί ένα ματς δεν μπορούμε να προδικάσουμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Την Κυριακή αρχίζει το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Ελπίζω να ξεκινήσουμε δυνατά και μετά θ' ασχοληθούμε και με την Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας που εδώ στον Ολυμπιακό έχουμε την δυνατότητα να παίζουμε ως Ακαδημία σε τόσο υψηλού επιπέδου διοργανώσεις όπως είναι το Youth League», κατέληξε.


Οι Νέοι ακολουθούν το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων.

Οι ημερομηνίες της φάσης των ομίλων:

1η αγωνιστική: 15-16/9

2η αγωνιστική: 29-30/9

3η αγωνιστική: 20-21/10

4η αγωνιστική: 3-4/11

5η αγωνιστική: 24-25/11

6η αγωνιστική: 8-9/12
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ