2015-08-28 22:58:26
Φωτογραφία για ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΣΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!
Ο Πάουλο Μασάντο εμφανώς συγκινημένος αναφέρθηκε στην κλήρωση του Champions League που βρήκε Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ολυμπιακό στον ίδιο όμιλο.

«Μου αρέσει το επιθετικό στιλ του Μάρκο Σίλβα. Μου λείπετε πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του Θρύλου.

Ευθύς, αυθεντικός, συναισθηματικός, αλέγκρο τύπος. Ο Πάουλο Μασάντο ανήκει στην κατηγορία των παικτών που σεβάστηκαν ακόμη και το τελευταίο ευρώ που εισέπραξαν στην Ελλάδα. Στον Ολυμπιακό μπορεί να αγωνίστηκε για δύο σεζόν, ωστόσο σε κάθε αποστροφή του λόγου του εκφράζει την λατρεία του για τους ερυθρόλευκους.

Τα καπρίτσια της κληρωτίδας τον φέρνουν και πάλι στο «Καραϊσκάκη», αυτή τη φορά ως αντίπαλο του Ολυμπιακού. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τους νταμπλούχους Ελλάδας αλλά και τις Μπάγερν Μονάχου και Άρσεναλ.

Το "gazzetta.gr" επικοινώνησε με τον 29χρονο μέσο, ο οποίος για ακόμη μία φορά αναφέρθηκε με θαυμασμό στην πρώην ομάδα του.


«Θα είναι θαυμάσια εμπειρία. Θα γίνει αυτό που ζήτησα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ ξανά στο Καραϊσκάκη και θα συναντήσω τους φίλους μου».

Ο Πάουλο Μασάντο, όπως επισημαίνει δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει την στιγμή που θα πατήσει και πάλι το χορτάρι του γηπέδου Καραϊσκάκη.

«Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, αλλά σίγουρα είναι σαν να παίζεις κόντρα στον αδερφό σου. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω αλλά συνάμα θα είναι πολύ παράξενο».

Ποια είναι όμως η πρόβλεψη του για τα δύο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό;

«Περιμένω δύο παιχνίδια επιπέδου και είμαι βέβαιος πως η καλύτερη ομάδα θα νικήσει. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι το αουτσάιντερ του ομίλου, καθώς διαθέτει μικρότερη εμπειρία σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Δεν έχουμε όμως τίποτα να χάσουμε και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το ποδόσφαιρο είναι σπορ των εκπλήξεων».

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε και για την δουλειά του συμπατριώτη του Μάρκο Σίλβα, ενώ εξέφρασε και μία τρελή επιθυμία.

«Έχω μιλήσει με τους φίλους μου στον Ολυμπιακό και παρακολούθησα 4-5 παιχνίδια. Μου αρέσει το επιθετικό στιλ του Μάρκο Σίλβα. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και θα τα πάει καλά στην Ευρώπη.

Θα είναι τέλειο εάν ο Ολυμπιακός και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ προκριθούν στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρω πως οι πιθανότητες είναι εναντίον μας αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Έτσι δεν είναι;

Με την ευκαιρία της συνέντευξης να στείλω μία πολύ μεγάλη αγκαλιά στους Έλληνες φίλους. Ελπίζω να σας δω στο Μάξιμιρ όπου είστε ευπρόσδεκτοι και στη συνέχεια στον Πειραιά. Μου λείπετε πολύ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ