2015-08-29 00:57:07
Φωτογραφία για ΝΤΟΥΡΜΑΖ : ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ...
Ο Τζίμι Ντουρμάζ έδωσε συνέντευξη στη Nova και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ανέβηκε η απόδοσή του σε σχέση με την περυσινή περίοδο.

Επιπλέον, ο Σουηδός μεσοεπιθετικός των ερυθρόλευκων αποκάλυψε τις φιλοδοξίες του, αναφέθηκε στο νέο ρόλο του στο γήπεδο, σχολίασε την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση με τον Λεβαδειακό και ανέδειξε το νέο ρεκόρ διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Τζίμι Ντουρμάζ στο συνδρομητικό κανάλι Τζίμι, έχοντας κάνει καλή προετοιμασία και έχοντας καλές εμφανίσεις στα φιλικά, έχω την εντύπωση ότι έχεις μπει με καλύτερη ψυχολογία και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο νέο πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Είναι έτσι τα πράγματα;

«Δεν έχει αλλάξει καθόλου η ψυχολογία μου, απλώς βρίσκομαι σε καλή φυσική κατάσταση, είμαι χωρίς τραυματισμούς, νιώθω σε καλή φόρμα και έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου. Αυτά είναι τα πράγματα που έχουν αλλάξει. Η ψυχολογία μου είναι η ίδια».


Στην διάρκεια των αγώνων και στα φιλικά αλλά και στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος, σε είδαμε να κινείσαι συχνά προς τον άξονα και να συγκλίνεις. Είναι ένας χώρος που αισθάνεσαι ότι μπορείς να αποδώσεις καλύτερα;

«Ένας παίκτης που παίζει στα άκρα πρέπει πάντα να είναι προετοιμασμένος, να συγκλίνει προς τον άξονα για να βοηθήσει τον παίκτη που βρίσκεται εκεί να βρει λύσεις, είτε πρόκειται για αμυντική, είτε για επιθετική φάση. Είμαι συνηθισμένος σε αυτή την θέση και από την θέση που αγωνίζομαι στην Εθνική ομάδα της χώρας μου. Επομένως, δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Μου αρέσει και νιώθω άνετα να πηγαίνω προς τον κέντρο για να βοηθήσω τον μέσο παίκτη να βρει κάποια λύση».

Σε προσωπικό επίπεδο ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου στη νέα σεζόν;

«Η προσωπική μου φιλοδοξία είναι να πάρω μέρος και να παίξω σε όλα τα παιχνίδια. Γι’ αυτό τον σκοπό ήρθα πέρυσι. Όμως πέρυσι αντιμετώπισα πολλά προβλήματα. Τραυματισμών και διάφορα άλλα. Φέτος ευτυχώς μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά και έτσι ο στόχος μου είναι να παίξω σε όλα τα παιχνίδια για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Θα ήθελα να μου μιλήσεις για τον επόμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού τον Λεβαδειακό. Είναι ένα παιχνίδι που δεν θα γίνει στην έδρα του Λεβαδειακού καθώς υπάρχει πρόβλημα με το γήπεδο, αλλά στο ΟΑΚΑ. Αυτό αλλάζει τις ισορροπίες του αγώνα;

«Ξέρω τους λόγους για τους οποίους άλλαξε η έδρα του αγώνα. Πιστεύω ότι είναι καλό για εμάς το γεγονός ότι θα παίξουμε στο ΟΑΚΑ. Νομίζω ότι μας ταιριάζει. Όσες φορές παίξαμε εκεί, καταφέραμε να παίξουμε καλά. Πιστεύω πως ναι, αλλάζει αυτό την ισορροπία του αγώνα. Είναι διαφορετικό από το να παίζαμε στο γήπεδο του Λεβαδειακού».

Στην πρεμιέρα είδαμε τον Πανιώνιο ο οποίος να επέλεξε να σας αντιμετωπίσει με μαζική άμυνα. Ενδεχομένως ανάλογο στιλ παιχνιδιού να αντιμετωπίσετε και στα επόμενα παιχνίδια και ίσως στο ματς με τον Λεβαδειακό. Πόσο πρόβλημα είναι αυτό για να βγάλετε στο γήπεδο τις ικανότητές σας και να φτάσετε στη νίκη;

«Είδαμε πως κάτι τέτοιο συμβαίνει στο πρώτο παιχνίδι, αλλά παρόλα αυτά κερδίσαμε με 3-0. Παρόλο που ο αντίπαλός μας έπαιζε με 11 παίκτες πίσω από την γραμμή της άμυνας, εμείς βρήκαμε τους διαδρόμους για να βάλουμε τα γκολ που θέλαμε. Επίσης, είμαστε συνηθισμένοι σε κάτι τέτοιο από πέρυσι. Οι περισσότεροι αντίπαλοι θα παίζουν έτσι απέναντί μας και εμείς είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Έχουμε τα “εργαλεία” για να μπορέσουμε να ανοίξουμε τις κλειστές άμυνες και να κάνουμε το παιχνίδι που θέλουμε».

Κλείνοντας, θα ήθελα να σχολιάσει και το ρεκόρ διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τον Ολυμπιακό, το οποίο κρατούσε από τη σεζόν 2006-07.

«Είμαστε χαρούμενοι με το γεγονός αυτό. Είδαμε ήδη την διαφορά από το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας. Ήταν κάτι που μας βοήθησε πολύ, μας έκανε πολύ χαρούμενους και όλοι γνωρίζουν την διαφορά που έχει ένα αγώνας στο Καραϊσκάκη όταν είναι γεμάτο με τον κόσμο μας. Γνωρίζοντας ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας, μας κάνει πολύ χαρούμενους και όλοι ξέρουν πως το Καραϊσκάκη είναι πολύ ωραίο όταν είναι γεμάτο από κόσμο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ