2015-08-29 08:53:10
Φωτογραφία για Σύμμαχος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης η 12η Μεραρχία Πεζικού
Συνάντηση με τον διοικητική της 12ης Μεραρχίας Πεζικού είχε την Πέμπτη αντιπροσωπεία της διοίκησης του τμήματος βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αλλά και μέλη της διοίκηση τους ερασιτέχνη..

Έναν ισχυρό αλλά και μεγάλο σύμμαχο εξασφάλισε για μια ακόμη χρονιά ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης Η 12η Μεραρχία Πεζικού παραδοσιακά βρίσκεται κοντά στον αθλητισμό και εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει η φετινή χρονιά καθώς θα είναι και φέτος στο πλευρό των «κυανόλευκων» στηρίζοντας τις προσπάθειες που κάνουν για την πρόοδο του αθλητισμού.

Το απόγευμα της Πέμπτης αντιπροσωπία της διοίκησης του τμήματος βόλεϊ αλλά και του Ερασιτέχνη Εθνικού Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκαν τον διοικητή της 12ης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγο Γεώργιο Καμπά.

Μετά την ανταλλαγή απόψεων και την ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαν οι άνθρωποι του Εβρίτικου συλλόγου με τον Στρατηγό, κατέληξαν στην ευχάριστη διαπίστωση ότι η 12η Μεραρχία συνεχίζει και σήμερα όπως το έκανε και επί σειρά ετών να στηρίζει την προσπάθεια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης , στην ανάπτυξη και την πρόοδο του αθλητισμού, ως αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας.

Το Δ.Σ. του Τ.Α.Α. ΕΘΝΙΚΟΣ ευχαριστεί εκ των προτέρων και τον νέο Στρατηγό για την διάθεση του να στηρίξει την προσπάθεια των ανθρώπων του τμήματος βόλεϊ και μέσω αυτών τον αθλητισμό της πόλης μας.

ΠΗΓΗ: http://www.volleyplanet.gr/article/ischiros-simmachos-tou-ethnikou-i-12i-merarchia-pezikou/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ