2012-05-07 20:18:19
Φωτογραφία για Να συμμετάσχουν στην κυβέρνηση όλες οι δυνάμεις της χώρας που έχουν φιλοευρωπαϊκό προσανατολισμό
Την ανάγκη να συμμετάσχουν στην κυβέρνηση όλες οι δυνάμεις της χώρας που έχουν φιλοευρωπαϊκό προσανατολισμό, αναφέροντας συγκεκριμένα τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΔΗΜΑΡ, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε δηλώσεις που έκανε μετά την συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά.

«Ο κ. Σαμαράς δεν μου είπε τίποτα περισσότερα από αυτά που είπε δημόσια χθες. Του παρουσίασα με ειδικότερο τρόπο και σαφήνεια την δική μου πρόταση» είπε και πρόσθεσε ότι την πρόταση αυτή θα την παρουσιάσει και στους άλλους πολιτικούς αρχηγούς.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θέτει όρο τη συμμετοχή στελεχών του στην κυβέρνηση, ενώ για πρωθυπουργό προτείνει ένα πρόσωπο ευρείας αποδοχής που θα απηχεί τη νέα τάση που κατέγραψε το εκλογικό αποτέλεσμα. «Θα παράσχουμε στήριξη» δήλωσε.

Τόνισε ακόμη ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει στο ευρώ και στην Ευρώπη. «Σε αυτό το πλαίσιο πρέπει να προσπαθήσουμε για τους καλύτερους όρους για τους πολίτες και την ανάπτυξη» είπε.

Πρόσθεσε ότι στόχος της κυβέρνησης θα πρέπει να είναι η επιμήκυνση του χρόνου προσαρμογής, ώστε να γίνει με πιο ήπιο τρόπο, χωρίς νέους φόρους και οριζόντιες περικοπές, να ενισχυθεί η ρευστότητα, να ξεμπλοκαριστούν οι δημόσιες επενδύσεις για να στηριχθεί η ανάπτυξη και υπογράμμισε τη σημασία λήψης μέτρων για την κοινωνική προστασία.
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Τσίπρας μιλά για τραγωδία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Τσίπρας μιλά για τραγωδία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ