2015-08-29 18:43:36
Φωτογραφία για «ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»
Ο προπονητής της Κ-15 της Ακαδημίας μας κ. Νίκος Τοπολιάτης μιλάει για τους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της Κ-15 στα Χάνια του Πηλίου ο νέος τεχνικός της ομάδας της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κ. Νίκος Τοπολιάτης μίλησε στο olympiacos.org για την φιλοσοφία, τις συνθήκες αλλά και τους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ποιο είναι το κύριο μέλημα ενός προπονητή της Ακαδημίας;

"Αρχικά θέλω να πω καλή χρονιά σε όλους και να είμαστε γεροί στην Ακαδημία του Ολυμπιακού έτσι ώστε να έχουμε ακόμη μια πολύ επιτυχημένη σ' όλα τα επίπεδα σεζόν. Κύριο μέλημα μας είναι να χτίσουμε ένα καλό αγωνιστικό σύνολο. Να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά έτσι ώστε να είναι έτοιμα ν' αντιμετωπίσουν όλες τις καταστάσεις".

Ο στόχος της Κ-15 γι' αυτή την περίοδο είναι το καλό ποδόσφαιρο;

"Φυσικά και είναι και το καλό ποδόσφαιρο. Στόχος μας είναι η εκπαίδευση αλλά και το Πρωτάθλημα Super League αφού είμαστε στον Ολυμπιακό".


Πολλά από τα παιδιά αυτά τα είχατε και την περασμένη περίοδο στην Κ-14. Έγιναν κάποιες προσθήκες. Πως θα χαρακτηρίζατε φέτος το επίπεδο της ομάδας;

"Έχουμε παιδιά με πολύ καλή ποιότητα και διάθεση να δουλέψουν και να εξελιχθούν. Είναι μεγάλο κίνητρο γι' αυτά ότι είναι μέλη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Μαζί με τον συνεργάτη του κ. Τάσο Πάντο, με τον οποίο έχουμε άψογη συνεργασία, θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα η οποία θα παίζει συνδυαστικά και έξυπνα και θα δώσουμε έμφαση στο επιθετικό ποδόσφαιρο αφού αυτή είναι και η φιλοσοφία του Ολυμπιακού".

Πόσο βοήθησε την ομάδα η προετοιμασία στο Πήλιο;

"Ήταν φανταστικό το περιβάλλον και οι συνθήκες. Δουλέψουμε σκληρά και ουσιαστικά. Εδώ μπαίνουν οι βάσεις για όλη τη χρονιά. Βλέπουμε ότι η Διεύθυνση της Ακαδημίας μας προσφέρει όλα εκείνα που χρειάζονται για να δουλέψει σωστά μια ομάδα και ακόμη περισσότερα".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ