2015-08-29 19:07:07
Φωτογραφία για Ποια χρώματα να φορέσω τώρα που είμαι μαυρισμένη;
Ένα από τα ωραιότερα πράγματα των διακοπών είναι αυτό το χρυσαφένιο χρώμα που παίρνει η επιδερμίδα μετά από την έκθεση στον ήλιο. Αν κάνατε ηλιοθεραπεία με σύνεση, φορώντας αντηλιακό και σίγουρα τις ώρες που δεν καίει τόσο ώστε να καταστρέψει το δέρμα σας, τότε θα το έχετε αποκτήσει και θα νιώθετε πιο όμορφες. Ποια χρώματα όμως ταιριάζουν με τη νέα σας σοκολατένια εμφάνιση; Εμείς έχουμε την απάντηση.

Το λευκό και το μαύρο, ταιριάζουν πάντα σε όλους και με το μαύρισμά σας θα δείξουν ακόμα πιο ωραία. Ακόμα ένα χρώμα που είναι ιδανικό για τις μέρες μετά τις διακοπές είναι το κίτρινο και όλες του οι αποχρώσεις. Μπορεί να είναι αρκετά έντονο, και να θεωρείτε πως η αντίθεση που κάνει με το δέρμα σας δεν είναι κολακευτική, όμως πιστέψτε μας, ταιριάζει πάρα πολύ. Επιπλέον, το nude θα δείξει υπέροχο στη νέα σας ηλιοκαμμένη εμφάνιση, όπως επίσης και το σομόν.

Να θυμάστε σαν γενικό κανόνα, ότι αν δεν έχετε μαυρίσει πολύ, πρέπει να προτιμάτε τα ανοιχτόχρωμα ρούχα, μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται και κάποια παστέλ, όπως το ροζ και το τιρκουάζ, καθώς αυτά είναι που θα κάνουν το δέρμα σας να δείξει πιο σκούρο και είναι η ιδανική επιλογή αν θέλετε να αναδείξετε το μαύρισμά σας ακόμα περισσότερο
. Αντίθετα, αν ανήκετε στην κατηγορία αυτών που το καλοκαίρι γίνονται αγνώριστοι, αποφύγετε τις συγκεκριμένες αποχρώσεις και επενδύστε σε μαύρο, όπως είπαμε, σκούρο κυπαρισσί, μπλε του κοβαλτίου και μπορντό.

Αποφύγετε με κάθε τρόπο -όχι μόνο όταν είστε μαυρισμένες αλλά κυρίως τότε- τα φλούο χρώματα.

Να πούμε τέλος πως ακόμα πιο ωραίο αποτέλεσμα θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τα μεταλλικά στοιχεία, ειδικά στις βραδινές σας εμφανίσεις, και λίγο παραπάνω αυτά που είναι μπρονζέ, που προτείνουμε κυρίως στις μελαχρινές και που θα δώσουν glam χαρακτήρα στο σύνολό σας, χωρίς όμως να κάνουν πολύ έντονη αντίθεση με το δέρμα σας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ