2015-08-29 22:18:12
Φωτογραφία για Νέο περιστατικό επίθεσης και κλοπής στην Αχαϊκή πρωτεύουσα
Σταματημό δεν έχουν τα περιστατικά επιθέσεων σε ανυποψίαστους πολίτες, στην Πάτρα, με σκοπό την «αρπαγή» από αυτούς χρημάτων, τσαντών, αλυσίδων ή οποιονδήποτε άλλων πολύτιμων αντικειμένων.

Μεγάλο ήταν το σοκ για συμπολίτισσά μας, η οποία το μεσημέρι της Πέμπτης δέχθηκε επίθεση από γυναίκα ρομά, στο κέντρο της Αχαϊκής πρωτεύουσας και στόχος ήταν η τσάντα της.

Η δράστις αφού την ακινητοποίησε, της άρπαξε την τσάντα, στην οποία περιέχονταν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, αλλά και πολύτιμα προσωπικά έγγραφα της παθούσης.

Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και καλούσε σε βοήθεια, όχι μόνο όπως εξήγησε αργότερα για τα λεφτά, αφού το ποσό διόλου ευκαταφρόνητο είναι για τις μέρες που διανύουμε, αλλά πολύ περισσότερο για τα έγγραφα που είχε στην τσάντα της, τα οποία της ήταν απολύτως αναγκαία.

Ωστόσο, δυνάμεις της αστυνομίας έσπευσαν άμεσα στο σημείο και συνέλαβαν τη 45χρονη ρομά, ενώ τα παρολίγον κλοπιμαία επεστράφησαν στην κάτοχό τους.

Άναυδοι οι περαστικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν το θράσος της 45χρονης η οποία μέρα μεσημέρι προέβη στην εν λόγω πράξη.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ