2015-08-30 02:51:13
Φωτογραφία για 3ΑΡΑ ΚΑΙ... ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Τη μοναξιά της κορυφής στο πρωτάθλημα Κροατίας απολαμβάνει από το βράδυ του Σαββάτου η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η εκ των αντιπάλων το Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Champions League, νίκησε άνετα με 3-0 της Σλάβεν Μπέλουπο στο «Μάξιμιρ» του Ζάγκρεμπ, προσπερνώντας εκ νέου την Σπλιτ, η οποί με δική της τριάρα νωρίτερα κόντρα στην Ιστρα είχε περάσει προσωρινά πρώτη.

Μόλις στο 9’ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ προηγήθηκε στο σκορ από το σουτ του Αντολιτς ο Παράτσκι προσπάθησε να σώσει το γκολ προ του Ενρίκες και τελικά έστειλε ο ίδιος την μπάλα στα δίχτυα του Ρόζμαν για το 1-0.

Ο Πίβαριτς ευνοήθηκε από τις κόντρες στο 23’ αλλά το συρτό και δυνατό σουτ που επιχείρησε έδιωξε σε κόρνερ ο γκολκίπερ της Σλάβεν. Η υπεροχή της Ντιναμό μετουσιώθηκε και σε δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο, αφού ο Τσόριτς βρήκε υπέροχα τον Ενρίκες και ο διεθνής Χιλιανός φορ έγραψε στο 44’ το 2-0.

Η γηπεδούχος στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να φτιάξει καλές φάσεις μπροστά από την εστία του Ρόζμαν, ο τελευταίος όμως σταμάτησε σε αρκετές περιπτώσεις τους παίκτες της πρωταθλήτριας. Οχι όμως και στην φάση του 79ου λεπτού, όταν ο Ρουμάνος μπακ Μάτσελ πάτησε την αντίπαλη περιοχή και με υπέροχο αριστερό πλασέ έκανε το... over γράφοντας το τελικό 3-0.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: (4-2-3-1): Εντουάρντο, Μάτσελ, Σιγκάλι, Σιμούνοβιτς, Πίβαριτς, Αντολιτς, Ρογκ, Φερνάντες, Τσόριτς, Πιάτσα, Ενρίκες.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ