2015-08-30 19:58:08
Φωτογραφία για Μεθυσμένος 21χρονος προκάλεσε τροχαία στη Λευκωσία
Σε κίνδυνο τόσο την ίδια του τη ζωή, αλλά και τη ζωή ενδεχομένως άλλων οδηγών έβαλε 21χρονος οδηγός τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λευκωσία.

Αφού πρώτα προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα και παραβίασε σήματα τροχαίας, ο 21χρονος συνελήφθη αφού σε έλεγχο αλκοόλης που του έγινε, διαπιστώθηκε ότι είχε στο αίμα του 94μg% αλκοόλ αντί 9μg%.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας, ενώ διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας σε περιοχή της Λευκωσίας, έκαναν σήμα σε οδηγό να σταματήσει.

Ο οδηγός παρέλειψε να σταματήσει και προχώρησε προς διασταύρωση η οποία ελέγχεται από φώτα τροχαίας, παραβιάζοντας τον κόκκινο σηματοδότη. Εισερχόμενο στη διασταύρωση, το αυτοκίνητό του χτύπησε σε διερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια χτύπησε σε εξ αντιθέτου διερχόμενο αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, το πρώτο όχημα εγκατέλειψε τη σκηνή του δυστυχήματος και κινήθηκε στην αντίθετη φορά κυκλοφορίας, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε και ανακόπηκε από μέλη της Τροχαίας.


Όπως διαπιστώθηκε, το αυτοκίνητο οδηγείτο από 21χρονο, έχοντας ως συνοδηγό 22χρονο.

Ο οδηγός του οχήματος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 86μg%

ενώ στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 94μg% αντί 9μg% που είναι το επιτρεπτό από το νόμο όριο. Ο 21χρονος συνελήφθηκε και τέθηκε υπό κράτηση.

Από το δυστύχημα προκλήθηκαν ζημιές στα τρία οχήματα και ελαφριοί τραυματισμοί των επιβαινόντων των δύο οχημάτων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ