2015-08-31 08:01:08
Φωτογραφία για Δείτε και ακούστε το Ford με τα +700 άλογα... [video]
Το GT αποτελεί καμάρι της Ford και φαίνεται πως ακόμα και σε ότι αφορά στο βραχυπρόθεσμο μέλλον του, η αμερικανική μάρκα δεν διακρίνεται από μυστικοπάθεια.

Πώς να υποστηρίξει κανείς το αντίθετο όταν άφησε το «τέρας» της (που αποκαλύφθηκε πρώτη φορά στο κοινό τον περασμένο Ιανουάριο στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ) να κυκλοφορεί σε δημόσιους δρόμους ενώ ακόμα είναι σε περίοδο δοκιμών και εξέλιξης;

Εκεί απαθανατίστηκε από διερχόμενο οδηγό που ανέβασε και το σχετικό video στο YouTube. Χαρακτηριστική η έλλειψη… χρώματος στο συγκεκριμένο «μουλάρι» δοκιμών της μάρκας με το οβάλ σήμα, που προφανώς δεν θα φέρει παρά μικρές αλλαγές ουσίας σε σχέση με το εντυπωσιακό Ford GT που έχουμε ήδη δει.

Πάντα εντυπωσιακό, με τις δύο μεγάλες απολήξεις εξατμίσεων στο κέντρο του πίσω μέρους να προεκτείνονται και να κλέβουν την παράσταση. Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας V6 EcoBoost κινητήρας χωρητικότητας 3.5lt που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα προσφέρει πάνω από 700 άλογα!

Οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται στο τέλος του επόμενου έτους, με τη Ford να σκοπεύει να μην ανεβάσει την παραγωγή του GT σε τετραψήφιο αριθμό οχημάτων.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ