2015-08-31 23:54:15
Φωτογραφία για Μεϊμαράκης από την Πάτρα: Εμείς θα φέρουμε δημιουργία, κέφι, χαμόγελο
Ολοκληρώθηκε ομιλία στην Πάτρα του προέδρου της ΝΔ, Βαγγέλη Μειμαράκη στο γήπεδο της ΕΑΠ, ο οποίος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα, ότι με την πολιτική του έφερε την μελαγχολία, σημειώνοντας ότι η ΝΔ, μπορεί να συνδιάζει το παλαιό με το καινούργιο, για να βρει η χώρα το βηματισμό της προς την ανάπτυξη.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε:

"Eμείς κηρύττουμε τον λόγο της ενότητας γιατί είμαστε η δύναμη της ευθύνης, της συνέπειας. Είμαστε δύναμη ευρωπαϊκή, πατριωτική, κοινωνική και δύναμη προόδου», δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε ομιλία του στην Πάτρα.

«Γιατί τελευταία ακούγονται πολλά, μεταξύ δεξιάς και αριστεράς, προόδου και όχι. Άκουσα και χθες για Αριστερή μελαγχολία. Καλά δεν κατάλαβε ότι έφερε μελαγχολία σε όλους τους Έλληνες; Δεν κατάλαβε ότι τη Δευτέρα μετά τις εκλογές εμείς θα φέρουμε δημιουργία, κέφι, θα φέρουμε χαμόγελο, για να υψώσουμε και πάλι την χώρα»

Στην συνέχεια ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πρόσθεσε ότι η ΝΔ είναι «δύναμη Ευρωπαϊκή, πατριωτική, κοινωνική, είναι δύναμη προόδου».

Ακόμη, ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «μοίρασε» ψέματα και συμπλήρωσε: «Ποτέ κανένας πρωθυπουργός δεν έκανε τόσο κακό σε τόσο λίγο καιρό, ποτέ ένας πολιτικός δεν είπε τόσα ψέματα όσο ο Αλέξης Τσίπρας».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΝΤΕΓΕ! *VIDEOS*
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΝΤΕΓΕ! *VIDEOS*
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ