2015-09-01 09:20:29
Φωτογραφία για Πάτρα: Δυο πυροσβέστες τραυματίστηκαν στη φωτιά
Δυο πυροσβέστες τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να κατασβέσουν πυρκαγιά που ξέσπασε στα Άνω Συχαινά και Βούντενη της Πάτρας. Οι πυροσβέστες τραυματίστηκαν όταν η φωτιά κύκλωσε το όχημα στο οποίο επέβαιναν με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να απομακρυνθούν εγκαίρως.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου κι από κει στο νοσοκομείο 'Αγιος Ανδρέας, ενώ τελικά διακομίστηκαν στο 409 Στρατιωτικό νοσοκομείο Πατρών.

Στον πρώτο ο οποίος έχει υποστεί εγκαύματα πρώτου βαθμού στο κεφάλι, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο, ενώ ο δεύτερος που έχει τραυματιστεί στα μάτια μεταφέρθηκε εκ νέου στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Ρίο για να εξεταστεί από εξειδικευμένο οφθαλμίατρο.

Η φωτιά βρίσκεται πολύ κοντά μόλις δύο χιλιόμετρα περίπου από την πόλη της Πάτρας και η ατμόσφαιρα από τους καπνούς είναι αποπνικτική, κυρίως στην ανατολική πλευρά της πόλης.

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή έχουν εξαπλώσει το μέτωπο της φωτιά, η οποία καίει αγροτοδασική έκταση κι απειλεί στην περίμετρό της κατοικημένες περιοχές.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ