2015-09-03 09:19:21
Φωτογραφία για Σπείρα χτυπούσε σπίτια ηλικιωμένων στην Αργολίδα
Σχηματίστηκε δικαγραφία εις βάρος 34χρονου Έλληνα και αναζητούνται οι δύο συνεργοί του Τα σπίτια ηλικιωμένων σε μια τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας στην Αργολίδα είχε βάλει στόχο μια τριμελής σπείρα διαρρηκτών που εξαρθρώθηκε με την ταυτοποίηση ενός από τα μέλη της. Όμως, τα στοιχεία των δυο συνεργών του παραμένουν άγνωστα και η έρευνα συνεχίζεται.

Οι δράστες «χτύπησαν» πέντε φορές στο διάστημα από το προηγούμενο Σάββατο ως την περασμένη Παρασκευή, αλλά μόνο σε ένα από τα σπίτια κατάφεραν να εισβάλουν και να αρπάξουν ό,τι πολύτιμο βρήκαν. Οι υπόλοιπες τέσσερις προσπάθειές τους απέτυχαν και άφησαν ίχνη που οδήγησαν τις αστυνομικές αρχές στην αναγνώριση ενός από αυτούς.

Πρόκειται για έναν 34χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, αλλά δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να εξακριβωθεί και αν οι κακοποιοί έχουν διαρρήξει και άλλα σπίτια στην ευρύτερη περιοχή. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ