2015-09-03 14:03:55
Φωτογραφία για H μητέρα της αδικοχαμένης τραγουδίστριας ξεσπά: Θεέ μου γιατί; Φέρτε μου πίσω την κόρη μου...
Η τραγουδίστρια Κωνσταντίνα Τσαλαπάτη, από τη Χαλκίδα, έχασε τη ζωή της σε τροχαίο έχοντας μαζί και και τη 10χρονη κόρη της, η οποία, ευτυχώς, τραυματίστηκε ελαφρά

«Το παιδί μου, φέρτε μου πίσω την κόρη μου, Θεέ μου γιατί γιατί...», λέει αποκλειστικά στο protothema.gr ξεσπώντας σε λυγμούς η μάνα της άτυχης τραγουδίστριας που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο.

Βαρύ πένθος στο χωριό της αδικοχαμένης Ντίνας που άφησε την τελευταία της πνοή μπροστά στα μάτια της δεκάχρονης κόρης της. Το βιβλίο ζωής της καλοσυνάτης κοπέλας έκλεισε αναπάντεχα ξαφνικά και με φρικτό τρόπο αφήνοντας πίσω της πόνο, δυστυχία, θλίψη και βυθίζοντας σε πένθος βαρύ την οικογένεια της.

Καλομεγαλωμένη κοπέλα με όνειρο να κάνει οικογένεια αλλά και να τραγουδά.

«Είχε επιλέξει να μένει με την οικογένειά της στη Χαλκίδα στο σπίτι τους εδώ μακριά από την Αθήνα.

Της άρεσε περισσότερο οι ρυθμοί, η ζωή, γενικότερα εδώ. Ως μητέρα προσηλωμένη στην οικογένεια και το παιδί της. Εξαιρετικό πλάσμα. Δεν ήθελε να κάνει μεγάλη καριέρα στο τραγούδι πιο πολύ την ενδιέφερε η οικογένεια αλλά τραγουδούσε εδώ σε μαγαζιά της περιοχής.

Κακή ώρα ήταν ποιος ξέρει ήταν κουρασμένη αποκοιμήθηκε στο τιμόνι περιμένουμε να μάθουμε και εμείς από την αστυνομία τι έγινε», λέει στο protothema.gr η θεία της αδικοχαμένης γυναίκας. Η φωνή της μάνας σπαραχτική.

Το σπίτι γεμίζει από το χωρίς τέλος θρήνο της από τα μοιρολόγια για το παιδί της που χάθηκε από τη ζωή... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ