2015-09-03 22:20:16
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΟΧΗ:  Απατεώνες στη Λαμία - Δείτε τι λένε στα θύματά τους
Απατεώνες έχουν κάνει την εμφάνισή τους τις τελευταίες ώρες στη Λαμία Παίρνουν τηλέφωνο γονείς, παριστάνουν τους γιατρούς και λένε πως το παιδί τους τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο και χρειάζονται χρήματα για να το μεταφέρουν σε νοσοκομείο των Αθηνών και να κάνουν την εγχείρηση. Δύο περιπτώσεις έχουν καταγγελθεί στη αστυνομία που ερευνά το θέμα.

Τρόπος δράσης

Πήραν τηλέφωνο μία μητέρα. Όταν αυτή απάντησε, στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής μία κοπέλα που παρίστανε τη κόρη της, φώναζε, μαμά, μαμά τραυματίστηκα σε τροχαίο, πάρε τους γιατρούς να συνεννοηθείς.

Τότε ένας άνδρας, ο υποτιθέμενος γιατρός της είπε πως η κόρη της, αναφέροντας και το όνομά της, τραυματίστηκε σε τροχαίο. Είχε χτυπήσει πολύ στο πόδι της και θα έπρεπε να μεταφερθεί στο Ωνάσειο προκειμένου να χειρουργηθεί. Για να γίνει όμως αυτό θα έπρεπε η μητέρα να τους παραδώσει και μάλιστα άμεσα 10 χιλιάδες Ευρώ.


Όταν εκείνοι είπε στον απατεώνα πως θα τους συναντούσε αμέσως στο νοσοκομείο της Λαμίας, εκείνος της είπε πως δεν προλαβαίνει, γιατί η κόρη της θα πετούσε σε λίγο με ελικόπτερο για την Αθήνα.

Στο μεταξύ ακουγόταν η κοπέλα που συνέχιζε να κλαίει και να φωνάζει ¨μαμά πονάω¨

Η μητέρα όμως επέμενε πως ήθελε να πάει στο νοσοκομείο για να δει το παιδί της.

Εκεί σταμάτησε η πρώτη τους επικοινωνία. Αμέσως η μητέρα επικοινώνησε με τον γιο της που ζει εκτός Λαμίας και τον ενημέρωσε για το περιστατικό.

Εκείνος πιο ψύχραιμος, μίλησε με την αδερφή του, που βρισκόταν στην δουλειά της και βέβαια ήταν καλά στη υγεία της. Αμέσως κατάλαβαν πως πρόκειται για απατεώνες.

Στο μεταξύ οι δράστες έπαιρναν ξανά και ξανά τηλέφωνο την μητέρα για να της ζητούσαν τα χρήματα.

Όταν η γυναίκα μίλησε με την κόρη της και διαπίστωσε πως είναι καλά σταμάτησε να απαντά στο τηλέφωνο και ενημέρωσε την αστυνομία.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ