2015-09-03 23:44:06
Φωτογραφία για ΜΕ ΜΑΣΑ-ΜΠΟΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 2016 Η Williams
Κράτησε τους «πιλότους» της! Η Williams εμπιστεύεται απολύτως τους οδηγούς της, τον Βραζιλιάνο Φελίπε Μάσα και τον Φιλανδό Βάλτερι Μπότας, όπως αποδεικνύει η επέκταση της συνεργασίας με τους προαναφερόμενους πιλότους και για το 2016, δηλαδή για τρίτη συνεχή περίοδο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Στην ανανέωση της συνεργασίας με το «δίδυμο» των πιλότων αναφέρθηκε με δήλωσή του ο ιδρυτής και γενικός διευθυντής της ομάδας, Φρανκ Γουίλιαμς.

«Η σταθερότητα είναι κλειδί για κάθε ομάδα προκειμένου να ευδοκιμήσει στην F1, επομένως το να μπορεί να μπεί σε μια τρίτη σεζόν με ένα από τα πιο δυνατά δίδυμα οδηγών στο γκριντ βάζει τη Γουίλιαμς σε μια φανταστική θέση για να συνεχίσει το μομέντουμ της προς τις πρώτες θέσεις του γκριντ το 2016», υπογράμμισε χαρακτηριστικά Ο Μάσα εντάχθηκε στην αγγλική ομάδα ενόψει της σεζόν του 2014 και είχε απολογισμό τέσσερις παρουσίες στο βάθρο και μια pole position, ενώ ο Μπότας, που πήγε το 2013 και θεωρείται από τα ελπιδοφόρα ταλέντα της Formula 1, βρέθηκε επτά φορές στο podium τις τελευταίες δύο περιόδους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΡΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΡΟΜΠΕΝ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΡΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΡΟΜΠΕΝ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ