2015-09-04 09:48:59
Φωτογραφία για Απίστευτη επίθεση Τσίπρα σε Λαφαζάνη: Κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ αυτοί που συγκυβέρνησαν με τη Δεξιά το 1989
Την εμπιστοσύνη του στο κριτήριο του ελληνικού λαού εξέφρασε ο πρόεδρος του... ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας εκφράζοντας την αισιοδοξία του για νέα εκλογική νίκη στις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ για μια ακόμη φορά εξέφρασε την κατηγορηματική αντίθεσή του στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA και απαντώντας σε ερώτηση για τις δημοσκοπήσεις ο κ. Τσίπρας είπε ότι αποτυπώνουν την εικόνα της στιγμής, εξέφρασε αμφιβολίες για την αξιοπιστία τους, επικαλούμενος και τις προβλέψεις για το δημοψήφισμα αλλά εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι με την αύξηση της συσπείρωσης του κόμματος, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει μια ασφαλή διαφορά από τη ΝΔ. 

Την σημερινή εικόνα ο κ. Τσίπρας την απέδωσε στον «μεγάλο κουρνιαχτό» από την διάσπαση του κόμματός του. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι ζητά καθαρή εντολή πλειοψηφίας και θέλει έντιμες συνεργασίες, όπως με τους ΑΝΕΛ. Για συνεργασία με άλλες δυνάμεις ο κ.Τσίπρας αφού απέκλεισε τη ΝΔ, λόγω μεγάλων διαφορών, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο με το ΠΑΣΟΚ υπό την προϋπόθεση ότι η κ. Γεννηματά θα απαλλαγεί από τα «βαρίδια» , τον κ. Βενιζέλο, τον κ. Λοβέρδο κλπ , ενώ σημείωσε και την ανάγκη αλλαγής στάσης καθώς όπως είπε οι ευρωπαίοι σοσιαλδημοκράτες τον στήριξαν, ενώ το ΠΑΣΟΚ έχει άλλη θέση.


Υποστηρίζοντας την ανάγκη κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας από τον ΣΥΡΙΖΑ στη νέα βουλή, ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα, κάτι που επιτυγχάνεται, είτε με αυτοδυναμία, είτε με δυνατότητα διακυβέρνησης που να μην αμφισβητείται, δηλαδή να έχει σαφή πλειοψηφία . Οι εκλογές έχουν και δημοψηφισματικό χαρακτήρα, γιατί το δίλημμα που θα τεθεί στους πολίτες είναι ποιος θέλει να τον κυβερνήσει , είπε ο κ. Τσίπρας . Κατά συνέπεια, πρόσθεσε ή θα έχουμε ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ ή παρένθεση και επιστροφή στο παρελθόν. Με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουμε τελειωτικό χτύπημα στο παλιό, είπε ο κ. Τσίπρας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ