2015-09-04 18:25:05
Φωτογραφία για ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ Ο ΘΡΥΛΟΣ! (PHOTOS)
Το Ευρωμπάσκετ ξεκινά σε λίγες μέρες, οι περισσότερες ομάδες ανακοίνωσαν τις τελικές δωδεκάδες τους και το "Eurohoops.net" έψαξε να βρει ποιες ομάδες της Ευρωλίγκας έχουν περισσότερους εκπροσώπους στη διοργάνωση.

Σας μεταφέρουμε το δημοσίευμά του Η προετοιμασία όλων των ομάδων της Ευρωλίγκας έχει ξεκινήσει και οι απουσίες λόγω της διεξαγωγής του Ευρωμπάσκετ είναι αρκετές. Ποιες ομάδες έχουν τους περισσότερους εκπροσώπους, ποιες έχουν παίκτες σε διαφορετικές ομάδες και ποιες ομάδες δεν έχουν ούτε έναν παίκτη στο τουρνουά;

Η ιστοσελίδα έψαξε και βρήκε ότι η Φενερμπαχτσέ έχει τους περισσότερους παίκτες στο Ευρωμπάσκετ από κάθε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα δει οκτώ παίκτες του στο τουρνουά με μόλις τους τρεις να είναι στην εθνική Τουρκία (οι Μαχμούτογλου, Χερσέκ και ο νατουραλιζέ Ντίξον). Υπάρχουν δυο Σέρβοι, ένας Ελληνας, ένας Ιταλός και ένας Τσέχος! Συνολικά σε πέντε διαφορετικές εθνικές ομάδες υπάρχουν παίκτες της Φενερμπαχτσέ.


H Zαλγκίρις Κάουνας την τελευταία στιγμή με την προσθήκη του Ρενάλντας Σεϊμπούτις σήμερα έφτασε τους επτά παίκτες, αφού η μισή εθνική Λιθουανίας προέρχεται από αυτή.

Εξι παίκτες από τέσσερις διαφορετικές χώρες έχει ο Ολυμπιακός. Πέρα από τους τρεις Ελληνες (Σπανούλη, Πρίντεζη, Μάντζαρη), στο Ευρωμπάσκετ θα αγωνιστεί ο Σέρβος Μιλουτίνοφ, ο Ιταλός Χάκετ και ο νατουραλιζέ Βέλγος Λοτζέσκι.

Εξι παίκτες στο Ευρωμπάσκετ και η Ρεάλ με τους πέντε Ισπανούς (Ρούντι, Ροντρίγκεζ, Γιούλ, Ερνανγκόμεζ) και τον Λιθουανό Ματσιούλις.

Πέντε εκπροσώπους στο Ευρωμπάσκετ έχουν οι δυο ρωσικές, ΤΣΣΚΑ και Χίμκι, η κροατική Τσεντεβίτα και η λιθουανική Ζαλγκίρις.

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των παικτών ανάλογα με την ομάδα που αγωνίζονται:
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ