2015-09-04 22:27:14
Φωτογραφία για ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η... ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ!
Έρχεται... και η «πράσινη» κάρτα στην Ιταλία!

Σύμφωνα με τη «La Stampa» στο πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας (Serie B )της χώρας οι διαιτητές θα δείχνουν στους παίκτες και «πράσινη» κάρτα, πέρα από την κίτρινη και την κόκκινη!

Αυτό θα γίνεται για... καλό σκοπό, καθώς αυτή η κάρτα δεν θα τιμωρεί κάποιο παίκτη, αλλά ουσιαστικά θα τον επιβραβεύει. Θα έχει σχέση με το «ευ αγωνίζεσαι»... Η πράσινη κάρτα θα δίνεται σε έναν ποδοσφαιριστή όταν αυτός κατά τη διάρκεια του αγώνα διαφήμισε το αθλητικό πνεύμα με κάποια ενέργειά του ή βοήθησε στη ροή του!!!

Να αναφέρουμε ότι αυτό είχε δοκιμαστεί σε αρκετά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα Νέων στην Ιταλία και είχε αρκετή επιτυχία την περασμένη σεζόν.

«Η πρωτοτυπία αυτή θα ξεκινήσει από την τρίτη ή την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Β’ Ιταλίας Η «La Stampa» υπογραμμίζει πως θα υπάρχει σχετική βαθμολογία όσον αφορά στις πράσινες κάρτες και στο τέλος της σεζόν ο «καλύτερος των καλύτερων» θα βραβευτεί από τη διοργανώτρια αρχή.

Η ιταλική εφημερίδα αναφέρει ότι εάν αυτό το μέτρο έχει επιτυχία στη β’ κατηγορία, τότε δεν αποκλείεται να βρει εφαρμογή σε λίγα χρόνια από τώρα και στα ματς του καμπιονάτο.

ΠΗΓΗ : pamesports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ