2015-09-04 23:48:08
Φωτογραφία για «ΕΚΡΑΞΕ» ΤΗΝ ΕΦΕΣ Ο ΤΟΝΙ ΠΑΡΚΕΡ!
Ο Τόνι Πάρκερ είναι... έξαλλος με την Αναντολού Εφές η οποία δεν επέτρεψε στον Τόμας Ερτέλ να συμμετέχει στο Eurobasket 2015.

Η Γαλλία φιλοξενεί το Eurobasket και ξεκινά το τουρνουά ως φαβορί.

Βέβαια η ατυχία χτύπησε δύο φορές την πόρτα των «τρικολόρ» κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Η απαίτηση των Πέλικανς να μην αγωνιστεί ο Αζινσά λόγω προβλήματος στο πόδι και ο τραυματισμός του Ντιο... έφεραν προβληματισμό.

Ο Τόμας Ερτέλ πάντως που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον γκαρντ της Βαλένθια, δεν εμφανίστηκε αφού η Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς απαγόρευσε στον παίκτη να συμμετέχει.

Ο Τόνι Πάρκερ είναι... έξαλλος με την τουρκική ομάδα και αναφέρθηκε σε αυτό λέγοντας: ««Είναι τρομερό αυτό που μας συμβαίνει, αλλά δυστυχώς υπάρχει πάντα η παράδοση των τραυματισμών ή των απουσιών στην προετοιμασία. Θα μας πονέσει η απουσία του Ντιό. Και μετά, λέγαμε πως ο Ερτέλ θα είναι εντάξει να παίξει, αλλά δεν τον άφησε η τουρκική ομάδα του (Αναντολού Εφές). Πραγματικά είναι ντροπή αυτό. Όμως και οι δύο οι απουσίες θα μας πονέσουν», δήλωσε στο «RMC Sport» και πρόσθεσε αναφορικά με τον Λέο Βέστερμαν:

«Ο Λέο έχει εμπειρία. Είναι σημαντικές οι απουσίες των Αντουάν και Τόμας, αλλά ο Βέστερμαν έχει εμπειρία από τις μικρές ομάδες, ενώ έπαιξε και Ευρωλίγκα τη σεζόν που πέρασε. Είναι της γενιάς των Φουρνιέ και Λοβέρν και γνωρίζονται πολύ. Αλλά, αν χρειαστεί να παίξω 40 λεπτά, είμαι έτοιμος να παίξω 40 λεπτά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ