2015-09-06 11:36:04
Φωτογραφία για «ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΤΩΝ ΓΚΟΛ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»
Ο συμπαίκτης του Ιντέγε στην εθνική Νιγηρίας, Ογκένι Ονάζι, ξέρει πολύ καλά τον νεοαποκτηθέντα παίκτη του Ολυμπιακού και έκανε λόγο για ένα δυνατό παίκτη που έχει έφεση στο γκολ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον συμπατριώτη του και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων ο παίκτης της Λάτσιο Ογκένι Ονάζι. Ο Νιγηριανός διεθνής είναι συμπαίκτης με τον Ιντέγε στην εθνική ομάδα της χώρας του και έκανε λόγο στην εφημερίδα «RealNews» για μία... μηχανή των γκολ!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ονάζι:

«Ο Ολυμπιακός μόλις απέκτησε μια μηχανή των γκολ. Είναι πολύ δυνατός και σπουδαίος παίκτης, ενώ έχει περιθώρια να γίνει ακόμα καλύτερος. Είναι γρήγορος και έχει... μάτι για γκολ. Μέσα στην περιοχή είναι πολύ επικίνδυνος, καθώς μπορεί κάθε στιγμή να σημαδεύει προς το τέρμα. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και πολύ καλός επαγγελματίας. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή του. Γενικότερα έχει σπουδαία προσωπικότητα. Ειλικρινά δεν έχω κάτι κακό να πω για τον Ιντέγε. Είναι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής και ο Ολυμπιακός είναι τυχερός που τον απέκτησε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ