2015-09-06 15:37:19
Φωτογραφία για ΤΟ «ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ Η... ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!
Με την επιστροφή στις επίσημες υποχρεώσεις ο Ολυμπιακός έχει... «φορτωμένο» πρόγραμμα με πέντε ματς σε 18 μέρες, αφού θα ριχτεί και στη μάχη των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι δύο πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα ήταν… αναγνωριστικές για τους ερυθρόλευκους, παίρνοντας τους έξι βαθμούς από τα παιχνίδια με Πανιώνιο και Λεβαδειακό.

Το πρώτο «φορτωμένο» πρόγραμμα που θα συναντήσουν για φέτος οι παίκτες του Σίλβα έρχεται από το επόμενο Σαββατοκύριακο. Και αυτό γιατί σε κάτι λιγότερο από τρεις εβδομάδες έχουν να δώσουν πέντε ματς, αφού πλέον θα ριχτούν και στη μάχη των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με την προσθήκη των Ιντέγε και Ερνάνι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δύο ακόμη πολύτιμες επιλογές, ενώ όπως ήδη έχουμε αναφέρει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) αναμένεται να στηριχτεί και στον Κασάμι. Ο Ελβετός επρόκειτο να αποχωρήσει όμως τελικά παρέμεινε στο Λιμάνι και ίσως να αποδειχθεί μεταγραφή... εκ των έσω, ενώ και ο ίδιος εμφανίζεται πιο αποφασισμένος από ποτέ.


Ο Μανιάτης μόλις επέστρεψε από τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, ο Μιλιβόγεβιτς θα λείψει από τα ματς με Μπάγερν Μονάχου και Άρσεναλ, εξαιατίας της τιμωρίας που κουβαλάει από την περσινή σεζόν. Έτσι, λοιπόν, στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, ο Κασάμι θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα στον αγώνα με τους Βαυαρούς.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

12/9 Πλατανιάς εντός

16/9 Μπάγερν Μονάχου εντός

22/9 Ξάνθη εκτός

26/9 ΠΑΣ Γιάννινα εντός

29/9 Άρσεναλ εκτός
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ