2015-09-07 01:18:17
Φωτογραφία για Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ ΓΙΑ... ΣΠΑΝΟΥΛΗ!
Φοβερή δήλωση από τον Γιάννη Μπουρούση για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, «live» στην κάμερα μετά τη μεγάλη νίκη με την Κροατία.

Μιλώντας στην κάμερα του OTE TV, ο Έλληνας σέντερ δήλωσε: «Δείξαμε χαρακτήρα. Ήταν απλά όμως ένα παιχνίδι του Ομίλου. Ήμασταν πίσω στο σκορ με 10 πόντους σε όλο το ματς. Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη. Η ομάδα κατάφερε και κέρδισε το παιχνίδι, όπως έκανε παλιά. Δεν τα παρατήσαμε. Δώσαμε δύναμη και κουράγιο όλοι από τον πάγκο. Κερδίσαμε μια δύσκολη ομάδα, την Κροατία, μέσα στην Κροατία. Δεν έχουμε βρεθεί ξανά σε κάποιο φιλικό στο -10. Συγχαρητήρια στον Σπανούλη έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι και βοήθησε την ομάδα» και πρόσθεσε:

«Δεν μπαίνουν τα σουτ, αλλά όπως είπε και ο κόουτς θα σουτάρουμε και θα μπουν τα σουτ όταν πρέπει. Αποδείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο τι αξίζουμε. Κάναμε το comeback και κερδίσαμε το παιχνίδι. Έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια η Εθνική Ομάδα ότι είναι μαθημένη να παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Φτιάχνουμε χαρακτήρα με αυτά τα ματς. Στην Εθνική δεν κοιτάει κανείς να διακριθεί. Θα χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη και θα προχωρήσουμε. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας».

Για τον Βασίλη Σπανούλη υπογράμμισε: «Ο Βασίλης είναι ο ηγέτης της ομάδας. Πήρε τα δύσκολα σουτ. Συγχαρητήρια και μπράβο του, το έχει ξανακάνει. Μας βοήθησε να κερδίσουμε το παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ