2015-09-07 02:04:05
Φωτογραφία για ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ!
Στην αξία της ομαδικότητας και της συνεισφοράς όλων των παικτών στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης μετά τη νίκη (72-70) επί της Κροατίας στο Ζάγκρεμπ.

«Ήταν μια καλή νίκη. Ας ελπίσουμε πως στη συνέχεια θα υπάρχουν κι άλλες μεγαλύτερες. Δείξαμε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό που έλεγε ο προπονητής μας πως κατά την διάρκεια του τουρνουά θα βελτιωνόμαστε, έγινε πραγματικότητα. Δείξαμε χαρακτήρα και πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε», είπε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης και πρόσθεσε:

«Σε εθνικό επίπεδο δεν έχεις αρκετό χρόνο για να βελτιωθείς και δεν βλέπεις τους αυτοματισμούς που παρατηρείς στις ομάδες. Σε κάθε αγώνα, όμως, γίνεσαι καλύτερος. Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι εμπειρίες του καθενός. Ολα αυτά πρέπει να τα συνδυάσουμε».

Για την έδρα των Κροατών, σχολίασε: «Και οι δώδεκα παίκτες είμαστε έμπειροι. Μας αρέσει να παίζουμε με κόσμο. Προσωπικά μου αρέσει να παίζω σε τέτοιες έδρες. Ηταν μία πολύ καλή νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και το ότι έγινε μέσα στην έδρα της τής δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα»

Τέλος, για τη δική του απόδοση, είπε: «Ηταν ομαδική νίκη. Ετυχε σε κάποιες φάσεις να ήμουν εγώ. Ο Σπανούλης ήταν καταπληκτικός στο τέλος. Ο Ζήσης, ο Μπουρούσης και όσοι μπήκαν, όπως ο Καϊμακόγλου που έπαιξε πέντε λεπτά κι έβγαλε καταπληκτικές άμυνες. Αυτό είναι Εθνική και αυτό είναι ομάδα. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να είμαστε καλύτεροι και πιο τυχεροί στο μέλλον».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ