2015-09-07 11:43:34
Φωτογραφία για Καλλιεργούσαν φυτά κάνναβης για «θεραπεία» του γιου τους
Φυτώριο κάνναβης στο σπίτι τους διατηρούσε ζεύγος ηλικιωμένων που όταν συνελήφθη ισχυρίστηκε πως καλλιεργούσε τα φυτά για να γιατρέψει το άρρωστο γιο τους.

​Η έξοδος των μελών της ΥΚΑΝ Λεμεσού στο σπίτι στην Ερήμη έγινε μετά από αξιολόγηση σχετικής πληροφορίας. Κατά την είσοδο τα μελη της υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών εντόπισαν σε τέσσερα διαφορετικά μέρη της οικίας ποσότητα φυτών κάνναβης. Συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 43 φυτά κάνναβης, 5 ξηρά φυτά κάνναβης ενώ σε άλλο σημείο βρέθηκαν ξεριζωμένα ακόμη 4 ξηρά φυτά κάνναβης, όλα είχαν ύψος από 25 μέχρι 120 εκατοστά.

Ο  70χρονος ιδιοκτήτη της οικίας και η 63χρονη σύζυγο του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν για ανάκριση. Στην κατάθεση της, η 63χρονη ισχυρίστηκε ότι καλλιεργούσε τα φυτά για θεραπευτικούς σκοπούς καθώς ο 43χρονος γιος της πάσχει από κατά πλάκα σκλήρυνση. Είπε ακόμη πως ποτέ μέχρι τώρα δεν τα έχει χρησιμοποιήσει. Η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις, για την διαλεύκανση της υπόθεσης.   Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ