2015-09-07 12:34:15
Φωτογραφία για ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ... ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ!
Η απουσία του Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι πολύ σημαντική για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν, όπως και για τον αγώνα με την Άρσεναλ στο Λονδίνο για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Σέρβος μέσος είναι πράγμστι βασικός και... αναντικατάστατος από τη στιγμή που ήρθε στον Θρύλο από την Άντερλεχτ. Μάλιστα είναι παίκτης-«κλειδί» στη λειτουργία της ομάδας, ασχέτως με τον προπονητή και τις ιδέες του. Με τον Μίτσελ, με τον Περέιρα και τώρα με τον Σίλβα, συμβαίνει το ίδιο Το θέμα είναι ότι έως τώρα ο Ολυμπιακός τα καταφέρνει.... και όταν δεν έχει τον Μιλιβόγεβιτς στη συνθεσή του, κάτι που έχει γίνει όταν ο Σέρβος μέσος τραυματίστηκε στη διάρκεια της περσινής σεζόν.

Στην Ευρώπη είχε χάσει το ματς με τη Μάλμε στο Καραϊσκάκη, με τελικό σκορ 4-2 για τον Ολυμπιακό.

Στο πρωτάθλημα δεν είχε παίξει στις νίκες με Λεβαδειακό (1-2), Πανιώνιο (2-0), Καλλονή (0-5), Πλατανιά (2-1), Ξάνθη (1-3), Παναιτωλικό (2-0), Βέροια (0-2), Εργοτέλη (3-0), όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr". Είχε μπει αλλαγή στο 3-0 επί του ΟΦΗ στην Κρήτη στο φινάλε, ουσιαστικά ούτε εκεί έπαιξε. Ενώ στην Τούμπα, στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ είχε αγωνιστεί ως αλλαγή για δεκαπέντε λεπτά.


Από τα αποτελέσματα αποδεικνύεται ότι ο Ολυμπιακός παίρνει τις νίκες που θέλει ακόμη κι όταν δεν έχει τον Σέρβο στο γήπεδο. Φυσικά το ματς με την Μπάγερν είναι πολύ πιο δύσκολο, αλλά ευχή όλων είναι να συνεχιστεί και τώρα αυτή η «παράδοση».

Με τον Σίλβα να πιστεύει ότι θα βρει την κατάλληλη λύση για να... αναπληρώσει το κενό του «Μίλι» και να παρουσιάσει μια πολύ δυνατή μεσαία γραμμή κόντρα στους Βαυαρούς. Με Καμπιάσο, Κασάμι, Μπουχαλάκη, Μανιάτη, αλλά και Σιόβα να είναι υποψήφιοι για να παίξουν το σπουδαίο ρόλο του Σέρβου για την σωστή λειτουργία του Ολυμπιακού στη μεγάλη ευρωπαϊκή πρεμιέρα και στη δύσκολη αποστολή στο Εmirates.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ