2015-09-08 13:43:49
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ... ΣΙΛΒΑ!
Οι μεταγραφές και οι αποχωρήσεις τέλειωσαν για τον Ολυμπιακό και πλέον ο Μάρκο Σίλβα θα δουλέψει με το συγκεκριμένο ρόστερ για να πετύχει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων αποφάσισε να κάνει αρκετές αλλαγές στην περσινή ομάδα, ενώ... πήρε πάνω του και κάποιες μεταγραφές, καθώς οι Πάρντο, Σεμπά και Ερνάνι είναι προσωπικές του επιλογές.

Στο Λιμάνι φυσικά τον στηρίζουν απόλυτα και είναι σίγουροι πως θα πετύχει, για αυτό άλλωστε και... «άκουσαν» τις προτάσεις του σε πολλές περιπτώσεις κατά τη μεταγραφική περίοδο, ενώ εκτιμούν πως ο Σίλβα, είναι ο κατάλληλος για να πάρει το 100% από όλους τους παίκτες του!

Άλλωστε, στον Ολυμπιακό έχουν μείνει και κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές, που σύμφωνα με τα όσα έχει φανεί στα φιλικά, αλλά και στα πρώτα επίσημα, για την ώρα δεν... χωράνε στα πλάνα του προπονητή. Σε αυτούς συγκαταλέγεται και Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος όμως έμεινε στο Λιμάνι, αν και σίγουρα θα μπορούσε να πάει κάπου ως δανεικός, λόγω της ποιότητας του.


Ο πρώην παίκτης του Άρη, του Αστέρα και της Φορτούνα, όμως δεν σκέφτηκε ούτε μία στιγμή το ενδεχόμενο να φύγει από τον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι, ενώ τώρα είναι σίγουρος πως μπορεί να... πείσει τον Σίλβα, ότι αξίζει να τον εμπιστευτεί.

Άλλωστε, όπως σας είχαμε ενημερώσει, πριν λίγες ημέρες είχε γράψει στα Social Media: «Όταν κυνηγάς (στοχεύεις) κάτι, μην επιστρέψεις μέχρι να το πάρεις» Από την πλευρά του ο Πορτογάλος τεχνικός, παρόλο που έχει πλέον αρκετούς παίκτες για τα εξτρέμ, δεν αποκλείεται μέσα στη χρονιά να δώσει κάποια ευκαιρία στον Γιαννιώτα. Άλλωστε είναι δίκαιος προπονητής, ενώ όλοι στο Λιμάνι ξέρουν πόσο μεγάλο ταλέντο είναι ο 21χρονος ποδοσφαιριστής. Αν θα μπορέσει ωστόσο σύντομα να... τουμπάρει υπέρ του την κατάσταση, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ο ίδιος ο παίκτης πάντως το πιστεύει απόλυτα!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ