2015-09-08 13:44:57
Φωτογραφία για ΟΙ... ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΙΓΚΡΕΣ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΔΟ
Αργά το βράδυ της Δευτέρας η Τίγκρες με ανάρτηση της στο twitter έκανε λόγο για... δικαίωση από τον CAS στην υπόθεση του Άλαν Πουλίδο, όπως σας ενημερώσαμε (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Έτσι, σύμφωνα με τον μεξικανικό σύλλογο, ο 24χρονος διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού δεσμεύεται με συμβόλαιο το οποίο εκπνέει στις 30/6/2016.

Λίγη ώρα αργότερα μεξικανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η Τίγκρες είναι διατεθειμένη να ζητήσει λεφτά από τον Ολυμπιακό για τον Πουλίδο (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), κάτι που φέρεται να επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος του μεξικανικού συλλόγου, Αλεχάντρο Ροντρίγκες, ο οποίος τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα.

Συγκεκριμένα, το αφεντικό της Τίγκρες δήλωσε: «Εμείς θα ζητήσουμε λεφτά από τον Ολυμπιακό για τον Άλαν Πουλίδο. Η πρόθεσή μας είναι να διεκδικήσουμε χρήματα από τις παρατυπίες και τις παρανομίες που υπήρξαν για να γίνει η μεταγραφή του παίκτη στην Ευρώπη».

Μάλιστα, ο Ροντρίγκες τόνισε πως οι απαιτήσεις της Τίγκρες θα είναι πάνω από 1 εκατ. ευρώ Το σίγουρο πάντως είναι, ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν αφήσει το συγκεκριμένο θέμα και ίσως τοποθετηθεί επίσημα μέσα στην ημέρα ή τις επόμενες…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ