2015-09-08 14:40:58
Φωτογραφία για Μέσα στα σκουπίδια όλη η Μυτιλήνη - Ειδικό συνεργείο για την καθαριότητα στην Καλλιθέα-Δεν καθαρίζει το λιμάνι ο Δήμος
Μάχη σε πολλά μέτωπα για να αντιμετωπιστεί το ζήτημα της καθαριότητας δίνει η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου με όλο το διαθέσιμο προσωπικό να βρίσκεται στους δρόμους.

Η επιβάρυνση που έχει δεχθεί η πόλη από τους χιλιάδες πρόσφυγες είναι πρωτόγνωρη επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κατζανός τονίζοντας πως ένα μεγάλο τμήμα της φιλοξενεί καθημερινά χιλιάδες ανθρώπους.

Πρόβλημα έχουν οι περιοχές κοντά στο λιμάνι και στην προκυμαία, ο Δημοτικός Κήπος και το Πάρκο Αγίας Ειρήνης.

Χθες στο περιθώριο του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου κάτοικοι της Καλλιθέας εξέφρασαν την ανησυχία τους πως θα υπάρξει πρόβλημα και στην περιοχή τους, όπου από χθες λειτουργεί το νέο κέντρο καταγραφής προσφύγων.

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατζανός τονίζοντας: "Από χθες ένα συνεργείο έχει αναλάβει ειδικά την περιοχή της Καλλιθέας και θα καθαρίζεται επί 24ωρου βάσεως. Το ίδιο συμβαίνει και με τα υπόλοιπα σημεία και θα φανεί η δουλειά μόλις μειωθεί ο αριθμός των προσφύγων που ευελπιστούμε να γίνει τις επόμενες ημέρες".

Πρόβλημα με το λιμάνι

Διακοπή του καθαρισμού του λιμανιού αποφάσισε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κατζανός, όπως δήλωσε σήμερα στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ. Ευθύνη για το συγκεκριμένο χώρο έχει το Λιμενικό Ταμείο Λέσβου τόνισε ο κ. Κατζανός και δεν μπορεί ο δήμος να επιβαρύνεται συνεχώς και με αυτό το χώρο
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ