2015-09-08 18:49:14
Φωτογραφία για Η Νατάσα Μποφίλιου στα Παλαιά Σφαγεία - Τιμές εισιτηρίων
Μία εβδομάδα ακριβώς μετά το live της Ελεονώρας Ζουγανέλη στα Παλαιά Σφαγεία (πρώην Πολιτεία) στην Ακτή Δυμαίων που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 9/9, στις 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 21.00 το βράδυ θα εμφανιστεί ζωντανά στον ίδιο χώρο στην Πάτρα μία άλλη πολύ αγαπητή ερμηνεύτρια, η Νατάσα Μποφίλιου.

Η τραγουδίστρια με την καταπληκτική φωνή και θεατρικότητα, μετά από ένα καλοκαίρι εντυπωσιακών συναυλιών έρχεται στην Πάτρα, στα Παλαιά Σφαγεία για μία μοναδική συναυλία, έχοντας μαζί της, τον Θέμη Καραμουρατίδη στις ενορχηστρώσεις και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο που έχει την συνολική καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος.

Η τραγουδίστρια που ξεχωρίζει για την ευαισθησία και τον ιδιαίτερο χρωματισμό της φωνής της, υπόσχεται μία μαγική βραδιά όπου το κοινό θα ακούσει όλες τις χαρακτηριστικές επιτυχίες της όπως τα κομμάτια "Σ' έχω βρει και σε χάνω", "Εν λευκώ", το υπέροχο "Μέτρημα" κ.α.


*Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει σε πρώτη παρουσίαση και τα τραγούδια από τις “Πρώτες Λέξεις”, τη νέα συνεργασία της Νατάσας Μποφίλιου με τον ερμηνευτή και τραγουδοποιό Σωκράτη Μάλαμα, τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον στιχουργό Οδυσσέα Ιωάννου.

Συντελεστές:

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης

Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης

Τσέλο: Άρης Ζέρβας

Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης

Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής

Βιολί / Μαντολίνο: Δημήτρης Κουζής.

Διοργανωτής της συναυλίας είναι η Break Event.

Τα εισιτήρια κοστίζουν στην προπώληση 12 ευρώ και 14 ευρώ την βραδιά του live στην πόρτα.

Tάκης Μαρτάτος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ