2015-09-09 11:57:05
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΣΛΟΒΕΝΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ
Η πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στους "16" του Ευρωμπάσκετ "σφραγίστηκε" μετά τη χθεσινή νίκη επί της Γεωργίας και πλέον ο μεγάλος... στόχος της ομάδας του Φώτη Κατσικάρη είναι η πρωτιά του ομίλου.

Για να συμβεί αυτό και μαθηματικά, η "γαλανόλευκη" θα πρέπει σήμερα (16:00, ANT1, OTE Sport 4) να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλοβενίας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου και να πάει... χαλαρή στην αναμέτρηση της τελευταίας "στροφής" της πρώτης φάσης κόντρα στην Ολλανδία.

Η Ελλάδα νικώντας θα εξασφαλίσει την πρωτιά μαθηματικά, έχοντας την πολυτέλεια να... πειραματιστεί και να προφυλάξει/ξεκουράσει παίκτες το βράδυ της Πέμπτης στην αυλαία της πρώτης φάσης κόντρα στην Ολλανδία.

Το τεστ είναι επιπέδου εκείνου της Κυριακής. Μπορεί η Σλοβενία να υπολείπεται σαφώς σε ταλέντο της Κροατίας, αλλά είναι πολύ περισσότερο ομάδα και θα παίζει στην… έδρα της. Η Λιουμπλιάνα απέχει μόλις 120 χιλιόμετρα από το Ζάγκρεμπ και η «Αρένα» του Ευρωμπάσκετ θα ντυθεί στα λαχανί. Οι αεικίνητοι σουτέρ περιφερειακοί Πρέπελιτς, Κλόμπουτσαρ και Μπλάζιτς, ο Ζόραν που αναλαμβάνει καθήκοντα… Γκόραν Ντράγκιτς σε ηγετικό ρόλο, ο θηριώδης Όμιτς στο «ζωγραφιστό» και οι Μάρκοτα και Ζούπαν που αν και ψηλοί ανοίγουν το γήπεδο με τα μακρινά τους σουτ συνθέτουν ένα σύνολο που υπό την καθοδήγηση του Ζντοβτς απαιτεί την προσοχή και πλήρη εγρήγορση της Εθνικής της Ελλάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ