2015-09-10 10:12:03
Φωτογραφία για TO DEBATE ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ: «ΨΕΚΑΣΤΕ, ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ»
Έκαναν λέει πρόβες επί ώρες για την ανιαρή παράσταση. «Ψεκάστε, Σκουπίστε, Τελειώσατε» όπου σέρβιραν αυτά που ήθελαν να πουν κι ότι είχαν αποστηθίσει με την βοήθεια των επιτελείων τους, με εκφράσεις εντυπωσιασμού όπως: "Το τρενάκι του τρόμου, μνήμη χρυσόψαρου" κτλ και δεν απαντούσαν επί της ουσίας στις ερωτήσεις Χθες βράδυ δεν έμαθα τίποτα για το πως θα αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη ανεργία. 

Δεν άκουσα τίποτα για το πως θα προστατέψουν τους συνταξιούχους που βλέπουν τα εισοδήματα τους από μήνα σε μήνα να συρρικνώνονται. Καμία πρόταση για την αντιμετώπιση του προσφυγικού κύματος. 

Τίποτα επίσης για την συνεχιζόμενη μείωση της αγοραστικής δύναμης και για το πως θα μπει ένα τέλος στις φοροκαταιγίδες.  Ούτε κουβέντα για το πως θα γίνει η επανεκκίνηση της οικονομίας για να έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη. Καμία πρόταση για τον τρόπο με τον οποίο σκέπτονται να προσελκύσουν επενδυτές και για το πως πιστεύουν ότι θα γίνουν πιο ανταγωνιστικές οι επιχειρήσεις που ακόμα δεν έχουν βάλει λουκέτο. 


Τοπίο στην ομίχλη η στρατηγική με την οποία όπως ισχυρίζονται θα επαναδιαπραγματευτούν το νέο μνημόνιο. 

Περίμενα επίσης να ακούσω ποιο είναι το όραμα τους για την Ελλάδα όχι μόνο μέσα στην Ευρώπη αλλά και στην παγκοσμιοποιημένη κοινωνία.

Περίμενα κι άλλα πολλά... Νόμιζα ότι ήταν γνώστες εις βάθος των θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία κι από την στιγμή που διεκδικούν την ψήφο ενός λαού θα είχαν όραμα, απαντήσεις και προτάσεις χωρίς να χρειάζονται πρόβες για να ενσαρκώσουν ρόλους ώστε να κάνουν μόνο απολογισμούς. Νόμιζα, αλλά τελικά σήμερα όλα είναι θέαμα και επικοινωνία ….

Μαρία Δεναξά

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ