2015-09-10 10:26:06
Φωτογραφία για Eurobasket 2015: Οι πιθανοί αντίπαλοι της Ελλάδας στους «16» και στους «8»
Η Ελλάδα μετά τη νίκη επί της Σλοβενίας οριστικοποίησε την πρώτη θέση ωστόσο είναι... έτσι διαμορφωμένο το πρόγραμμα του Eurobasket που θα μάθει σχεδόν τελευταία τους πιθανούς αντιπάλους στους «16» και στα προημιτελικά.

Το σημερινό παιχνίδι με την Ολλανδία είναι ουσιαστικά αδιάφορο για την Εθνική μας αφού ακόμη και σε περίπτωση ήττας, η πρώτη θέση δεν πρόκειται να χαθεί για το συγκρότημα του Φώτη Κατσικάρη.

Ουκρανία, Βέλγιο ή Εσθονία θα αποτελέσουν έναν από τον αντίπαλο της Εθνικής ομάδας στη φάση των «16» και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως το συγκρότημα του Φώτη Κατσικάρη λογικά δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα για να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Στους «8» αρχίζουν τα πραγματικά ντέρμπι και πολλά θα κριθούν από την κατάταξη στον 2ο όμιλο. Η πρώτη θέση θα πάει δεδομένα στο νικητή του Σερβία-Ιταλία. Αν ηττημένοι είναι οι «πλάβι», τερματίζουν δεύτεροι κι εφόσον περάσουν από το εμπόδιο των «16» θα είναι αντίπαλοι της Ελλάδας στους «8».

Αν ηττημένοι είναι οι Ιταλοί, τότε αρχίζουν τα σενάρια. Εφόσον η Γερμανία νικήσει την Ισπανία, δεύτερη και αντίπαλος της Ελλάδας στα προημιτελικά θα είναι η Τουρκία (εκτός κι αν καταφέρει να χάσει από την Ισλανδία) ενώ αν η Ισπανία νικήσει τη Γερμανία, δεύτερη και αντίπαλος της Ελλάδας στα προημιτελικά θα είναι η Ισπανία.

Η Εθνική θα παίξει Σάββατο στους «16», εφόσον περάσει Τρίτη στους «8» και αν συνεχίσει στα ημιτελικά Πέμπτη. Ο τελικός είναι την Κυριακή των εκλογών, στις 20:00.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ