2015-09-10 10:45:12
Φωτογραφία για Οι 2 αμήχανες στιγμές της Κοσιώνη στο ντιμπέιτ[video]
Δύο αμήχανες στιγμές επιφύλασσε το χθεσινό ντιμπέιτ για την δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη Το πρώτο περιστατικό συνέβη όταν η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων απηύθυνε ερώτηση προς τον Σταύρο Θεοδωράκη σχετικά με τη θέση για τις απολύσεις στο δημόσιο. Ο επικεφαλής του Ποταμιού συγχύστηκε για μία στιγμή και απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο την αποκάλεσε κ. Ζαχαρέα.

Ο Σία Κοσιώνη τον διόρθωσε αν και ο κ. Θεοδωράκης αντιλήφθηκε άμεσα το λάθος του και συνέχισε δίνοντας την απάντησή του.

Η δεύτερη στιγμή αμηχανίας προέκυψε όταν θα έκανε την ερώτησή της στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. Η δημοσιογράφος έψαχνε τα χαρτιά της και προσπαθώντας να μην γίνει αντιληπτή η αγωνία της έλεγε: «Μάλιστα... Κυρία Γενηματά... Κυρία Πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ...».

Ο χρόνος όμως περνούσε, η Σία Κοσιώνη δεν έβρισκε τα χαρτιά της και τότε αφού χαμογέλασε αμήχανα είπε: «Μισό λεπτό έχω χάσει εδώ πέρα τα χαρτιά μου, έχω μπερδευτεί. Θα μου επιτρέψετε ένα δευτερόλεπτο, να μην το μετρήσουμε αυτό».

Ο συντονιστής της συζήτησης την ενημέρωσε ότι δεν κρατάει χρόνο και αφού βρήκε τα χαρτιά της η κ. Κοσιώνη έθεσε κανονικά την ερώτησή της.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ